Eylukikraninannesi 8 aylık bebeğim sürekli eliyle kulağını çekiştiriyor kasıyor gbi yapıyor fikri olan
TugceRain Eylukikraninannesi benim de 7 aylık. Aynısını yapıyor. Diş diye düşünüyodum doktora götürdüm, kulağında hafif kızarıklık vardı. İlaç verdi. Gerçi kullanmadan geçti ama her kulak diş değilmiş. Diş belirtisi varsa diştir. Değilse bi doktora göstermeni öneririm.
TugceRain Eylukikraninannesi o zaman enfeksiyon başlangıcı olabilir. Yada sadece kaşınıyodur bilemicem.
Sinemisssss Eylukikraninannesi dişler çıkana kadar asıl diğer belirtileri yaşamazsın umarım wallahi kulak çekmeyi ararsın diyim
Sinemisssss Eylukikraninannesi iştahsızlık huysuzluk gece ani ağlamalar uyku problemi ya korkutmak istemiyorum seni ama ben bu ara cok çekiyorum inşallah bebeğin rahat cıkarır
Smyrnagozde 6 aylık bebeğim son 2 haftadır sürekli kulaklarındaydı elleri. Bugün kontrolde doktorumuza sorduğumda; diş kökleri oluştuğu için kuşağına kaşıntı yapıyordur dedi. Zaten bir enfeksiyon durumu olursa sürekli ağlama ve ateş yapar