Msssmy Mevacanimkizim Ay çok teşekkür ederim. Eczane bilir heralde dimi ilacı ya alıp sürelim her yere 😩
Mevacanimkizim Msssmy bilir siringali diyince verirler gerçekten çok etkili inşallah faydasını görürsünüz
Msssmy sherlock_mom Allah razı olsun ya çok sevinirim ismini verirseniz çok korkarım ben böcekten falan dün geceden beri uyuyamadım düşünmekten 😰
Ozlem2904 Msssmy bende son kattayim ve bezdim bunlardan… sirkeli su iyi gelmişti geçen yaz. Yerleri beyaz sirkeyle sildiğim hergun gormedim bunları silmedgimde cikiyolardi
ofkelisirin Msssmy sıcak evde çoğalır da çoğalır ananemde çok vardı 2 senede kurtuldular etkili Bi ilaç bulundu kalorifer böceği buu
Msssmy kuzey-21 Valla bende tüm gece uyuyamadım kaşınıp duruyorum. Böceklere fobim var karıncadan bile kaçarım ben bunlarla nasıl aynı evde yaşayacağım bilmiyorum 🤦♀️ Eşim şuan ilaçlatmaya gitti evi inşallah bir daha çıkmazlar
kuzey-21 Msssmy siz şırınga da alın kapının kenarlarına sıkın. Öldürünce bile yumurta bırakıyorlarmış çok hızlı ürüyorlar.
Msssmy agns Teşekkür ederim bende sizin gibiyim ya karıncadan kaçarım o derece fobim var. Bugün ilaçlattı eşim evi bende kendi çapımda önlem alacağım artık 😥
Msssmy Deletedmom_49 Ne kadar iğrenç bir şey ya gördüğümden beri kaşınıyorum. Bugün evi ilaçlattınız komple eve girince de her gere ilaç koyacağım
Msssmy eyensee Ciddi misin ya karıncadan bile kaçan benim için korku filmi senaryosu gibi anlattıklarınız 😩😩🤦♀️
fn2827 Msssmy biz eve kokusuz tarım ilacı yaptırıyoruz.eve giren bütün haşereler ters dönüyor 1 saat içinde.bazılarıda balkondan içeri girmeden ters dönüyor.kokusu 2 yıl gidiyor.hamam böcekleri başka türlü ölmüyor
Msssmy Denizfdn Öyle mi 🤦♀️ Bugün ilaçlattık bakalım yarın eve gireceğiz sağa sola ilaç koyucam bende
Msssmy siradancinkopil Çok teşekkür ederim ya sağolun. Bugün ilaçlattık yarın bizde kendimiz ilaç sıkıcaz sağa sola