Ela07 Kızlar dün gece geç saatte yazdım ama kimse görmedi gibi yine yazıyorum o yuzden kızım 3 aylık meme ve mama gidiyorum gündem 1 2 defa mama veriyorum hep evolvia kullanndım ama 3 gündür içmiyo resmen diliyle ittiriyo niye anlamadım tadını beğenmiyo galiba tadıda çok kötü gerçekten tadına baktığımda bu çocuk nasıl içiyo bunu derdim hep nazar ettim çocuğa😄 şimdi biraz araştırdım similac alcam sanırım yada humana kullanan varmı yada başka bişey ama hipp almıycam çünkü dyurucu değil diye yazıyo heryerde
gzdsahin Ela07 ben kullandığım mamaların içinden en cok evolvıanın tadını beğenmiştim 😁 benim oğlumda seçici o yüzden önce ben bakıp sonra ona veriyorum ama similac hiç denemedim canım hiç anne sütü almayan bebeklere tavsiye ediyorlar ya o yüzden tadının farklı olabileceği düşüncesiyle
busrasahinn Ela07 ben başından beri mama veriyorum ilk 6 ay bimdeki bebivita 1 i kullandık cokda severek iciyodu aylık 1 kilo veya 1200 gram faln aliyodu 2 numarası hoşuma gitmedi similac kullanıyorum simdi de bundan da memnunum aptamil yaramadı bebelac da begenmedi similac aldım bunu sevdi ☺️
Melikeakiner [bilinmeyen] Evolvia evet ağır bir mama içmek istemiyorlar. smilac için yurt dışında toplatıldı metal bulunmuş diye yazı okudum. Ben aptamil kullanıyorum, çok memnunum. Özellikle yeni çıkan advance maması çok başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Emine1414 Ela07 biz doğduğundan beri hipp kullanıyoruz ne gaz ne kaka problemimiz olmadı çok şükür. Evolvia kullandım kusmayan kızım kusmaya başladı. Aptamil aldım kaka rengi değişti ve gaz yaptı. Bu arada kilo boy normal gidiyoruz
busrasahinn sila her bebege yaramıyor canım benim ogluma yaramadı mesela kilo alımını yavaslatti sadece 1 ay kullanmıştım normalde 1 kilo alan bebek bir anda 300 gram aldı ek gida da aldığı halde
Seral Ela07 cnm bizde.mama+meme gidiyoruz hipp1 kullanıyorum bnde aptamille basliyvktm eczanecim eger mamayi takviye olsn diye veriyorsan aptamil önermem memeyi unutturur dedi bn oyuzden hipp kullaniyorum bebegim sevdi kabizda gazda yapmadi şükür
Ela07 Çok sağolun kızlar bakalım similacı deniycem bi başka sitedeki yorumlarıda güzel hemde içinde hurma yağı yokmuş hurma yağı kabızlık ve gaz problemi yapıyomuş
Ilk-rana Ela07 hip güzel kilo yapıyo gaz da yapmıyo araştırdığım en iyi marka hip aptamil şişiriyo söyleyim boş kilo yapıyo
Buklem Ilk-rana Ilk-rana hipi benim kızım hipi içince hemen büyük tuvaletini yapıyor acaba yaramıyor mu
Hicranpoyrazz Ela07 canım bütün mamaları kullanmıl biri olark daha geçen ay similac da aldım denedm sma optiproyu tavsiye ederim
zubeyde85 [bilinmeyen] bu iki mamayı da önermem içerik olarak anne sütüne en yakın olanı aptamil bence onu deneyin. similac çok kabız yaptı kızımı humananın da içeriği iyi değil dedi doktorumuz önermedi
Fgullneva sila benim sütümü etkilemişti iğne... Azalltı iyice.. 2 sefer vururdum.. Birde gittiğim kadın doğumcu sakın vurdurmak dedi bana