yusufmertmom Yaa kızlar 4 aylık olmak üzere oğlum deli gibi uykusu var uyutup diğer odaya gidiyorum bağırarak uyanıyor 2 gündür böyle. Mama meme gidiyoruz manasını yedi memede uyuyo. Emip 5 dk sonra acıkıp uyanmış olamaz dimi , neden böyle olabilir yaa
kullanilmiyor1205 yusufmertmom atak haftası maalesef bizim tam bir ay sürdü 🥺 çığlık çığlığa uyaniyodu sürekli
Mrvsen yusufmertmom atak haftasındasınız. Bol masaj yapın, sakinleştirici müzikler açıp dinletin ve sürekli temas edin
yusufmertmom Gul-42 2 haftadır atak haftasında zaten ama bugün daha zorlanıyor sürekli uyanıyor falan ağlıyor. Acaba diş yada bir yeri öi ağrıyor diye düşünüyorum
Gul-42 yusufmertmom calpol dene bı bakalım uyuycakmın4+15 hala ataktayız bn sımdı calpol ver yaZdım kesın linç yerım ama bnd verıom cunku aglıo😔
yusufmertmom Gul-42 valla verdim zaten geçen gün de böyle oldu verince rahatladı uyudu en azından. Ağlayarak uyanıyor çünkü
papatyaannee yusufmertmom atağının bittiği anlamına gelir ama sizin bebeğiniz kaç aylık 4. Ay atağı bitti mi demek istiyorsunuz anlamadım ?
yusufmertmom papatyaannee 4 aylık olacak 2-3 haftaerken başladı atak bizde. Bittikten sonra herşey normale öi dönüyor daha mı iyi oluyor yani 😊