SelimeliS Azram_2021 gaz oldugu icin karni gurulduyor malesef sık sık gazını cikartmaniz lazim benim oglumun da oyleydi gurul gurul ederdi karnı cokta gazlı bi bebekti allah yardimciniz olsun
Mehtaptuana10 Azram_2021 doktorunuza söyleyin test yapsınlar ciltte döküntü var ise dediklerimiz var ise alerji olabilir burun tıkanıklığı var demişsiniz meme de ağlaması bu yüzdende olabilir rahat nefes alamadığı için çok fazla gaz dolmasına neden oluyor bu seferde memede huzursuzluk yaratıyor ama memede huzursuz olup o şekilde ağlamasına alerji belirtisi aynı sorunlar bende var saydiklarim süt süt ürünü yumurta alerjisi cikti
Mehtaptuana10 Azram_2021 o kakasindaki beyaz parcalarda sizin sutunuzu tam sindiremiyor annesi ondan yağlı kismi cikiyor bana doktorum bu şekilde demisti onun için korkmayin😇
secoz Azram_2021 sütün az geliyor olabilir mi? Benim kız 3 aylık süt az gelince bırakıp bırakıp ağlıyor ilk günden beri mama ile destekliyorum beni de arada canı isteyince emiyor mamanın üstüne emerse ağlamıyor sinirlenmiyor memede sinirlenmeyince de sakin sakin emiyor hava yutmuyor ☺️
nihal-oguz1 Azram_2021 aynısını 2 ay 20 günlük oğlumda yapıyor genelde sancısı olduğunda gazı olduğunda memeyle kavga ediyo. Koliktir ya da alerjiktir biz alerjiğiz
nihal-oguz1 Azram_2021 1 yaşından önce alerji testi yapmıyorlar genelde anlaşılmıyor. Kakasında sümüksü ipler var mı balgamlı mı ona bak yüzünde kızarık döküntüler var mı ona bak öyle süt ürünlerini kesersin baktın rahatlıyo alerjisi var demektir. Bir de hemen kesince etki göstermiyor bir hafta sıonra etkisini görürsün 21 gün sonra da tamamen düzelir
Ulbsss Azram_2021 hızlı hızlı yutuyor sürekli gezine kaçıyorsa telaşlı bi hali varsa emerken sonrada kızıp ağlıyorsa bence tazyikli geliyordur sütünüz
Goktugunannesi1234 Elifeliscaglar tüm belirtiler bizde de vardı doktorumuz gaita tahlili istedi gizli kan bakıldı temiz çıkınca probiyotik başladık bagirsak düzenleyici. Birde anne karbonhidrat tam zengin beslenirse yeterli protein almazsa mukus olurmus
Meleknurunannesi Canım bu belirtiler sütün tazyikli yada çok(hiperlaktasyon) şeklinde geliyorsa baş edebilmek için mecbur havalı emiyor emzirme den önce ellerinizle bir miktar süt sağın 20 ml kadad sonra emzirin ve siz hafif sırtınızı yatırıp üstünüzdr emzirin