Annevebebegi Merhaba sevgili anneler kızım 5 aylık kilosu 7350 boyu 65 alerjik mama ile besleniyor ve günde 2 veya 3 kere emiyor. Kızımı gören çok yedirme diyorlar hangi ayda kilo alımı yavaşlıyor. Teşekkür ederim
3MelekAnnesi3 Annevebebegi 6 aylık 9 bucuk kilo ama sadece emiyor hemsire bize normal dedi bebekten bebege değişir kilo alımı ama genelde 6 aydan sonra yavaslıyo 1 yastan sonra bazen durabiliyor da
busra37 Annevebebegi bence gsyet normal kızım 3aylıkken 6800dü hemşire iyi güzel dedi ama bana yetersiz geldi. İlk kızımdan tecrğbeyle ne zaman yürüsünler eriyolar keisnlikle aynı füzene devam
Ayssss1 Annevebebegi bebekten bebeğe değişir benim kızımın 4. Aydan sonra yavaşlamıştı ağırlıklı mamayla besleniyor olmasına rağmen etraftakilere çok bakma 4. Ayına kadar ben mama verdikçe onlar kızıyordu çok çabuk kilo aldı vs diye şimdi hem ek gıda hem mama hemde geceler beni emiyor ona rağmen fazla kilo almıyor diyorlar zayıf sanki bilmem ne
Ece011 Annevebebegi 5 aylık kilosu 7480gr boyu 70cm. Benimki de alerjik 5. Ayda sadece 400 gr aldı bana biraz az geldi ama doktoru normal artık çok almaz dedi. Bir süre sonra biz istesekte fazla kilo almıyorlar sanırım.
Hsniye 3MelekAnnesi3 benim kızımda 6 aylık olucak üç gün sonra 10 kilo dobik biraz anne sütü alıyo sadece üzülüyorum donik olucak diye inşallah yavaslar bi süre sonra kilo alımı
nslhnnhsn Kilosu normal ki neden öyle diyolar benim oğlumun beş ay tartiminda yedi kiloydu ben zayıf diye üzülüyorum
Vldnkrgl Her kafadan bir ses çıkıyo ya bi bitmedileer gerçekten benim kızımda o kilodaydı doktoru iyi diyodu. Takma sen
ikikizannesi Annevebebegi kimin ne dediginin bir onemi yok persentil tablosundan takip edin 25 uzeri olmasi gelisiminin iyi oldugu anlamina gelir 75 uzeri olmasi fazla oldugu anlamina gelir
sarmaliklahana Annevebebegi vayyyy benım ki 5.5 aylık 9+ kılom 68 cm 🙄🥴 Benım kızıma da cok kılolu dıyolardı şimdi göbek falan gitti hareket etmeye başladıkça gidiyor bu aya kadar hep 1 kılo aldı bundan sonra alacağını sanmam 🙄 sağlıgı yerinde olsunda
elif2504 Annevebebegi benim oğlumda 5 aylıkken 7,600 dü ben zayıf yemiyor diye kendime dert ediyorum🥲
Tatlim Annevebebegi 5 aylık olduğu gün 9800 Gr 72 cmmis. Anne sütü devam ediyoruz .Şu an 21 aylık 20.5 kg 98 cm. Kilo alımı 2 aydır yavaşladı. Ondan önce her ay düzenli gidiyordu. Ama bu genellemeler her bebeği kapsamıyor . Bana 6 aydan sonra pek almaz demişlerdi . Benimki kilo almaya devam etti . Aynı şekilde boyu da uzadı. Kendi bebeğim için 20 aylikken kilo alımı yavaşladı diyebilirim.
Deryusss Benim bebeğim 5 ay 24 günlük 6500 kilo boyuda 61 cm 8 kilo olup üzülenler varmış acaba bilerek mi böyle yazıyorsunuz anlamış değilim doktor biZe de gayet iyi diyor anlamıyorum çocuk 20 kilo mu olsun istiyorsunuz
esmafatmaa Deryusss bu yazilanlari okuyunca iyice kafaya takiyorum resmen yA😔benim kizim 6 aylik kilosu 6470 👼
Annevebebegi Kubraaa89 Deryusss bilerek neden yazım ilk cocugum ve mama verdiğim için çevrem sürekli az yedir mama şişiriyor bebeği tombik yapmışsın her gören bunu söyleyince bende buradaki annelere yazdım. Hatta eşimle bile tartıştık aç mı birakim çocuğu dedim yemek istiyor. Doktorumuz sorun yok dedi ama çevre aile herkes aynı şeyi söyleyince kafam takıldi Rabbim sağlık versin tüm evlatlarımıza. Kimseyi böyle yazarak kırmak üzmek istemem.
Ayse252125 Deryusss yorumlara bakayım benim gibi olan var mı dedim cidden dalga geçer gibi kilosu güzel olanlar bile zayıf yazmış Allah akıl fikir versin cidden ne diyim ya benim oğlum da 5 ay 22 günlük en son 6 buçuk kilo 67 cm di doktorum 40 günde 300 gram aldığını tek söyledi cidden şaka gibiler ya
Kubraaa89 esmafatmaa bazıları gerçekten fesatlık yapıyor. Bebekleriniz çok şükür yanınızda kendi başına nefes alıyor görüyor duyuyor bin şükür kilo alınıp verilen bişey. Sağlıklı olsun zayıf olsun ne farkeder. Her bebek kendine özeldir. Kimseyle çocuğunuzu kıyaslamayın. Boşuna strese girersiniz. Allahım hepsini korusun sağlık versin
Nurellllaaa Annevebebegi niyeymiş ya kilosu çok değilki 5 aylıkken 7200 falandık doktor ortalama dedi bana az bile geliyor 6 aylıkken 7500 dü sadece 300 gram aldı 6 ay 19 günlük tartıldık 8250 çıktı bize ek gıda yaradı maşallah yoksa alması çok yavaşlamıştı