LadyBugg Oglum bugun 4.ayina girdi ve dişi çıktı . Ateşi yok ama aşırı mızmız, sürekli eli ağzında ve uyku uyumuyor. Tecrubeli annelere soruyorum diş çıkarırken kullandığınız granül, jel vs. iyi gelen rahatlatan birsey var mı?? Yardımcı olur musunuz??
Ceyloo0625 LadyBugg benim üç buçuk aylık huzursuz dişlik tutamadığı için ellerimi yikayip damaklarina sürüyorum çok rahatlıyor
Mutlulugunadi_bahar LadyBugg kızımın da öyleydi biz hala çıkartamadik o ayrı dr.u yeşil soğan ama eya sert kısmı ve havuç verebilirsin demişti.takipli dr varsa danış istersen.
LadyBugg birfincantuzruhu tetagil Toz halinde mi oluyor? Nasıl kullanılıyor? Eczaci bi arkadaşım da onu tavsiye etti.
LadyBugg Ceyloo0625 bende o sekilde yapıyordum ama simdi aşırı mizmiz ve cok hırslı cok rahatsiz oluyor yavrum 😥
LadyBugg gamzebaran21 4 aylık ya erken çıkardı anne sütü iciyor o yuzden farkli bir tad alması konusunda çok kararsız kaldim. Büyükler pırasa, havuc ver diyorlar ama bilemedim ya.
Ceyloo0625 LadyBugg oyy kıyamam Allah kolaylık versin kuzucugaa 😒calpol verin iki üç saatte bir ağrısını alır Diş jeli falan pek fayda etmiuor diye biliyorum
LadyBugg Ceyloo0625 aminn inşallah ❣🤲🏻 Calpol verdim , jel kullandım biraz. Uyudu cok sukur simdi. 🤲🏻
gamzebaran21 LadyBugg canm ben Vala dentinox jel kullanıyorum harıka yanı çok iy gelıyor hemen uyuyor
Erdemir LadyBugg bende kullanıyorm genelde ağza dökün diyorlar burdan bi kaç bayan parmağına döküp kendi uvalıyormuş damaklarını öyle daha iyi oluyor dediler yoksa ağzına döndüğünde direk miğdeye gider