birfincantuzruhu istanbullugelin34 dövmek değil ama özellikle dayısı hırçın sever sadece dayısının tavrı hoşuna gider aşırıya kaçmaz tabi
Yagmurtekin istanbullugelin34 döverek değil ama hoplata zıplata sevdiriyorum 😅😅 bende öyle seviyorum ama bizim oğlan pek bi nazlı hoşlanmıyor. 🤭
Lulemom istanbullugelin34 döverek değil de hırpalanarak sevilmek hoşuna gidiyo. Hoplamakta hoşuna gidiyo. Aşırıya kaçılmadığı sürece müdahale etmiyorum.
istanbullugelin34 arslaninannesi98 bende hoslanmiyorum ama bizim oğlan inadina hoslaniyo hirpalanmayı ben kiyamiyorum sipa kırbaclattırcak kendini 😂 plakayerli yok ya acısa aglar hosuna gidiyo sıpanın
birfincantuzruhu istanbullugelin34 adamına göre bizimkine dayı dışında kimse yapamıyor 😂 dayısı da doğdu hastanede mıncıklayarak sevdi alıştı 😂
plakayerli istanbullugelin34 bizimkinin de biraz sert oyunlar hoşuna gidiyo erkek bebekler böyle sanırım bağırmalı anırmalı seviyo 🤣
Yusaydef istanbullugelin34 canım çok kaynarsa hırpalayarak seviyorum ama hoplatmıyorm gurbette olduğumdan babasıyla bn doya doya seviyoruz öyle 😂😂
semoshKa istanbullugelin34 ben kendim öyle severim. Ağlatacak kadar değil ama. Bazı bebek korkar onları hoplatmam, kızım çok seviyor havaya kaldırmamı, poposuna pı pıt vurarak sevmemi. Canımı yakmadan herkes sevebilir çocuğumu. 🥰
istanbullugelin34 semoshKa cani yanmiyo da çok sarsilmasindan hoslanmiyorum ben benim çocugum diye dwgil normaldede vura vura sevmelere sinir olurdum ben küçük bebeği öpemem bile koklarım hep
Yaseminozklc istanbullugelin34 bizimkide hoppalaci yumuşak davrandımi konuştumu suratını asiyor şiddetli sevgiyi seviyor öyle kahkahalar atiyorki salak çocuk 🥰🤪
semoshKa istanbullugelin34 e tabi örneğin pervane gibi döndürüp,tavana kadar havaya fırlatıp tutup çocuğu sersem etmenin de anlamı yok ☺️