nihal-oguz1 Kızlar boğazlarım acıyo 2 buçuk aylık oğlumu öptüm hep korkuyorum koronaysam ona da bulaşmıştır diye. Şuan sadece boğaz ağrım var ne yaptınız önceden bişeyler yapan var mı bebeğe de kendine de
Linaaa34 nihal-oguz1 geçmiş olsun yapacak pek bşşey yok canım ya bende covidim 7 günüm kızım 7 aylık ona da geçti çok şükür o çabuk toparladı
Berilsmom13 nihal-oguz1 aynı belirtiyle geçen hafta ailecek kovid olduk bebeğimde dahil ama korkma bebekler daha kolay atlatıyor sıkça ateşini kontrol et bebeğinin ve bolca emzir
Mine0ela nihal-oguz1 bizde geçirdik 7 yaşındaki kızım 1.sinifa gidiyor ve okuldan getirdi sonrasında babasına ve 18 aylık bebeğime geçti . Sonrasında bana bulaştı . Çocuklar daha hızlı atlatıyor. 2 gün ateşli öksürük ve burun akıntısı ile atlattı ama Maske gezdik evde . Eğer emziriyorsanız . Anne sütünü mutlaka verin. Arada ise calpol verin
Balyanak_annesi nihal-oguz1 ge en hafta benimde boğazım agrimasiyla basladi belirtiler ailecek covit olduk ben test vermedim ama en ağır ben atlattim esim ve buyuk oglum pozitifti ben ve kucuk oglumdan da test istemediler 2 gun ates yapti sonra toparlandi yavrum ama o 2 gun resmen inledi cocuk
nihal-oguz1 Linaaa34 ya çok kötü şeyler okudum burda tıkanıyormuş bebekler korkuyorum daha çok küçük diye
Zehra-123 Linaaa34 bizde aynıyız. Nasıl iyileşti bebeğiniz. Benim bebeğimde 8 aylık. İkimizde hastayız
Linaaa34 nihal-oguz1 Burda yazılan olumsuz şeyleri okumamaya çalıştım canım ben bu süreçte en kötü evde buhar verecektim öyle bi durum olssydı çok şükür olmadı ateşi çıktıkça 4 5 saat arayla calpol verdim benim çok zor geçti ilk 4 5 gün bebeğime bile bakamadım
Linaaa34 Zehra-123 ateşlendi calpol verdim 4 saaat arayla her gün duş aldırdım çok terliyordu benim bebeğim emmeyi de bıraktı emziremedim de bu süreçte bebekler daha kolay atlatıyor ben baya kötüydüm rabbim şifa versin herkese
Balyanak_annesi Linaaa34 iştahsızlık oluyor sen teklid et terlemeside vücut sıcaklığını ayarlamaya çalıştığı için surekli sirtina bez koy onu değiştir