Beril_eslem Kızlar merhaba bebeğim 47günlük emziksiz uyumuyo etrafta görüyoruz 5 6yaşında emzik ağzında çocukları,alışıcak bırakmıcak diye korkuyorum emziksiz uykuya nasıl alıştırabilirim
Gzdymn Beril_eslem her bebek farklıdır ama benim oğlumda emziksiz uyumazdı gün içinde de sürekli emerdi ama 10. Ayına girdiği gün bıraktı şuan mümkün değil veremiyorum ve uykuya geçişlerde emZik niyetine beni kullanıyor😀 emzik emerken emziririp emziğini veriyodum uyuyurdu şuan yapısık yasıyoruz 🤣
Bobos Beril_eslem kendi mememde uyuttum ben bebeğimi.. ne emzik ne biberon verdim.. bana yapışıktı hep.. kanguruda da güzel uyudu hep.. desteksiz uyuması bu dönemde zaten zor.. bence bırakın da sizin kokunuzla, teninizde uyusun..
Cicegiburnundaanne Beril_eslem senin memene alismasi daha zor bence emzik rahatlik saatlerce kucaginda ayaklarin uyusacak kollarinda derman kalmayacak benimki 7bucuk aylik hala memede uyuyor yeni yeni emzik tutmaya basladi karni doyunca emzik verip yatiriyorum rahat ediyorum
archmom Beril_eslem Kuzenimin ucuzleri var dogduklari ilk gunden beri emzik kullaniyorlardj.6 aylik olunca ucude kendiliginden birakmis.Bende kizimi emzikle uyutuyorum sonra uyuyunca atiyo emzigi.Su an uyku egitimi vermek icin cok kucuk zaten.Sallayarak uyutmaktan daha iyi.İlla ki bir sekilde biraktirilir.Eltimin kizi 5 yasinda hala sallayarak uyutuyorlar.
Beril_eslem Gzdymn Bobos Cicegiburnundaanne archmom kızlar içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim inşallah istemediği zaman kendiliğinden bırakır Allah hepimizin çocuklarını bize bağışlasın 😍
ElmaliTurtamm Beril_eslem keşke benim kızımda emziği tutsa dışarda yollarda öyle zorlanıyorumki otobüsle falan bi yere gidemiyorum
Beril_eslem ElmaliTurtamm ya çok şülür o konuda çok rahatım mıkırdanmaya başlıyo hemen emziği veriyorum ama onsuzda uyumuyo korkuyorum hayırlısı artık😍
behrem Beril_eslem benimki de öyleydi herkes bak alışacak bırakmayacak görürsün falan dedi 4. aydan sonra kendi bıraktı 😂