Btlbrt Herkese merhaba hanımlar 8 ay 5 günlük oğlum var ama hala hiç dişi yok. 5. Ayından beri bolca salya ve kaşıntısı var ama görünürde dış yok. Bu ilk dişlerinn kac aya kadar çıkması beklenir bilen varsa hayrına beni bir aydınlatsın 😂💆
Ensarmomy Btlbrt her bebekte farklı oluyor bence bu diş olayı 10.ayında ilk dişini çıkartanda var. Bizde 5,5 aylıktı salya kaşınma başlamıştı 8 ay 15 günlük felandı ilk dişleri çıktığında bugün iki tane daha çıktı 8 tane oldu dişimiz 🙈18,5 aylık
Mine0ela Btlbrt merhabalar bebeğim 18 aylık ve 3 ayından itibaren salyalari ve ellerini ağzına almaları büyüdükçe herşeyi ağzına alarak tanıma olayları başlamıştı fakat ilk disimizi 10 aylıkken çıkarttık. Aynı gün doğum yapan arkadaşımın bebeği 17 aylıkken çıkarttı. Dişi sorun etmeyin… Eline yeşil soğan.havuc sert sebzeler ve meyveler verebilirsiniz rahatlatır
Haydinn Btlbrt aha aynı biiiz😀 bugün bi arkadaşım yazmış cok bilgili kendisi 7. Aya kadar çıkması gerekiyormuş kfjgjfjgkg 5. Aydan beri yerleri belli atamadı ama bizde bugün 8 aylık olduk sağlıcakla gelsin inci gibi dişleri olsun bebişlerimizin 🥰🌸
Mine0ela Ensarmomy bızde 18 aylık olduk 8 dış vardı bugün kontrol ettim üstten bir tane geliyor azilar da şiş ama hala Yok..
Ensarmomy Mine0ela bizim altta dört üstte iki var bugün çıkanlar azı gibi duruyor sanırım azı dişleri çıktı çok huysuz ve uyumuyo
Btlbrt Çok teşekkürler güzel anneler bekliyoruz bakalım bugün dış doktoru ile görüştüm kan değerleri normal bebekten bebeğe farkeder ama 18 aya kadar ilk dislerin çıkması sürebiliyormus 🥰🌹