Eyllkck Bebegim göğsümü tutamadığı için sagıp veriyorum. Lansinoh, Chicco veya baska marka hangi biberonu önerirsiniz?
Melina Eyllkck dr browns kullandım ben 4 ay gazlı bir bebekse bebeğiniz öneririm kesinlikle çok güzel ben çok memnun kaldım
Itsybitsyspider Eyllkck Dr Browns kullandım gazlı dönem bitti şimdide mamajonun biberonunu kullanıyorum babymallde indirimden 22 tl ye aldım 6 tane var elimde çinkü bazen yıkayamıyorum yetişmiyor memnunum ondan da gece yatarkenki mamasını dr brownslarla veriyorum sadece
Elifzeynepb Anne sutu veriyorsan cam alma camda saklanmaz amne sutu vermekte tavsiye etmem. Dr brown yads avent ikiside cok iyi gaz yapmıyor alirken emzigin numarasina dikkat et canim
Bobos Eyllkck bence bineronla verirsen hiç tutmaz memeni.. bu tür durumlarda bardaktan, şırıngayla veya parmakla besleme öneriliyor.. bir araştır istersen.. bebeğine de sana da yazık olmasın.. kaç aylık bebeğin? Atak haftasında vb olabilir..
Farahzeynep Philips avent natural 1 numara kullanıyorum, yenidoğan için uygun, yavaş akışlı olduğu için boğulmadan rahatlıkla içiyor
AnneAslan Buharcik anne sütü içindeki aktif bazı maddeler cama yapışıyormuş onları bebek alamıyormuş.
Pqrs08 Eyllkck çocuk anne sütünden ayrılmasın anneye dönsün istiyorsanız medela calma öneriliyor. Anne göğsü gibi sadece bebek çektikçe geliyor mama.