dfn_2106 Esranur130213 cok batil inanc dedim ama faydasini gördüm. Dilinin altina bildircin yumurtasinin sarisini sürün.
dfn_2106 Elanur yumurta sarisi veriyorum ben. 7 ci ayinda basladim. Siz vermediysrniz deneyerek verin
dfn_2106 Prensesannisi evet cig. Bir damla dilinin altina, sürerken güzel ve akici konussun ins diyin.. deneyip deneyimlerinizi bekliyorum
Egehan123 Esranur130213 ya benimkide kaç aylık oldu 11 aylık olacak tek kelime bile söylemedi çığlık atıyor önceden AA falan çıkıyordu şimdi yürümeye kafa taktı çok hareketli ona yoruyorum
Esranur130213 Egehan123 ay aynen emeklemekten çok yürümek için uğaraşıyor hep bi hareket halinde bi yerde sabit durmak bile istemiyor hep bişeyleri keşfetmek istiyor
Baakpnr- Esranur130213 hepsinin gelişimi farklı bunu göz önünde bulundurun :) bir de doktora gösterseniz bi içiniz rahatlar en azından
Egehan123 Esranur130213 benim bebeğimde öyle doktora götürdüm işte çocuk gelişimci inceledi herşey normal büyük ihtimalle önce yüreyecek benim bebeğim premüte sayılır aslında 10 aylık yürüdü ve şimdi çığlık ve agulama başladı tabi hala tek kelime yok malesef
Buketpoyraz Esranur130213 sık sık onunla göz teması halinde konusun sürekli şarkı söyleyin ona birlikte konusun . Ben doğduğundan beri öyle yapıyorum suan 3.5 aylık ben konuşunca bağırarak bişeyler anlatıyor 😂
Nislina Buketpoyraz evet bende aynısını yapıyorum sık sık konuşuyorum onunla 8 aylık olduk bazen baba bazen dede diyor gün içinde olan her şeyi anlatıyorum gerçekten çok etkiliyor konuşmasını