Nurell Kızlar suya düşüp açılmayan telefondan fotoğraf kurtaran oldu mu? Bu şekilde işlem yapan tanıdığı bildiği yer telefon tamircisi var mi???? Yedekleme yapmamışım….
Bozzzzy Nurell bir torbanın içine pirinç doldur telefonu içine koy canım nemini alıyormuş öyle okumuştum
Mimozacicegim Nurell Telefonunuzu usb kablosuyla bilgisayara bağlayın belki Bi ihtimal gelebilir. Eşimin ekran gitmişti birden.aklıöıza böyle Bi yöntem geldi ve kurtarmıştık
Nurell Bozzzzy hiç birşey ise yaramadı canım açılmıyor kesinlikle.. telefon yapılamasa da olur fotoğraflar kurtarilsa
Minnakelifim03 Bozzzzy @Nurell pirinci uygula canım ve 3 gün falan çıkarma içinden gerçekten ise yarıyor. Benim yiyenlerim telefon kirlendi diye suyla bi güzel yikamislar. 3 gün pirince beklentiler acildi
Nurell Mimozacicegim hiç açılmıyor ama ekran.. telefoncuda baktı fotografları kurtaramayacağını söyledi ama başka yapabilen yerler vardı belki diye buraya sormak istedim
Elf123 Nurell benim telefonda ıphone idi çamaşır makinasına atmışım yanlışlıkla çıkarınca Prince koydum normal çalıştı kaç ay taki uçakla yolculuk yapana kadar havadayken bataryası şişti inince telefonu alınca anladık öylede çöp oldu zaten
416767 Nurell e posta adresini şifreni biliyorsan fotoğralar geri geliyor başka bir telefon aldığında epostani girersin ben öyle geri getirdim benimde suya düşmüştü