duyguluanne Hanımlar merhaba , ben hamilelik döneminde horlamaya başladım doğum yaptım 8 ay oldu horlamam geçmedi eşim dün bebek kalkıyor horultuna hatta horlamadın kükredin diyor 😂 bunun içim kbb doktoruna gitmek gerekiyor galiba başka bir çözüm yolu bulan var mı burun bantları işe yarıyor mu mesela kilodan oluyor galiba diyetede başladım ama zayıflayınca geçer mi acaba 😢
melisaninannesi duyguluanne horlamanın büyük bir nedeni de yorgunluktur. Uykusuz kalıyorsanız bebekten dolayı normal bence. Ama bi doktora görünmekte fayda var.
SeninAnnenBirMelektiYavrm duyguluanne kac kilo aldın ve kac kilo kaldı bende hamilelikte horluyordum doğumdan sonra kilo verince geçti
duyguluanne melisaninannesi yorgunluk var bebeğim bir aydır çok huzursuz geceleri kalkıyor tekrar uyumuyor falan yorgunluktanda olabilir evet
duyguluanne SeninAnnenBirMelektiYavrm aslında zaten kilolu hamile kalmıştım 83 le şuanda 84 kiloyum ama hamilelikten önce horlamam yoktu
deniz-95 duyguluanne bende doğumdan sonra 1 ay horlamaya devam ettim. Zayıflayınca geçti. Horlamaktan uyanıyodum artık 😂😂😂😂😂😂
duyguluanne deniz-95 acı gerçekler her sabah aynada gıdığım hatırlatıyor maalesef 😂neyse halledilez inşallah ☺️
halamidagakaldirmislar Kilo ve yorgunluk etkili olabilir fakat bir kbb uzmanına da görünseniz iyi olur. Çünkü kemikte eğrilik olabilir, geniz eti olabilir, konkalarınız büyük olabilir bu gibi sorunları ekarte etmek için görünseniz iyi olur ☺️
duyguluanne halamidagakaldirmislar bence de hepsinin etkisi var galiba önce bir doktora gideyim biran önce de kilo vermeliyim artık sağlığımı etkiliyor demek ki 🥲