Bozzzzy Kızlar suan hamile değilim ama düşünüyorum ve şimdiden 2. Bebekte daha tecrübeli olmak istiyorum bu mochi iyi mi emzirirken akan süt ona akıyormuş da ama sonra o akan sütü nasıl içiriyorsunuz?
Yoncatoprak Bozzzzy bende bir hevesle aldım ama diğer gögsümden süt almadı hiç ,arada sağmak istedim canım çok acıdı hiç kullanmadım beğenmedim
Ozgeyilmaz2 Bozzzzy sanırım benim ikinci bebeğimdi çünkü onunla çok rahat ettim üstündeki süt tıpası ile içirebilirsin sütü biberonla da verdim ben biri emerken diğerinden akan sütleri i hep topladım. Hatta sütüm onun sayesinde kat kat arttı. Emzirdiğim göğsümü bile sagıyordu halen arada kullanırım 11 aylık.
Alpitom Bozzzzy çok memnundum sağ göğsümün ucu olmadığı için gelensüt asla durmuyor akıyordu fazla sütüm olmamasına rağmen hem de. Moshi sayesibde bir damlsı bile ziyan olmadı
cerkezkiz06 Valla benim cok isime yaradi. Sag memeyi emzirirken soldan dokulen sut yuzunden surekli tisort degistirmekten bikmistim. Yada iste tam tersi. Ama biraz kullanimi zor bence yada ben sey edemedim tam bilemiyorum. Ona ragmen baya isimi gordu
cerkezkiz06 Bozzzzy evet ama benim gogus ucum cok buyuk😀 o yuzden cocuk anlamadi bence hangisi meme hangisi biberon😁😁 yada donduruyorum geceleri uyumadan once biberonla sagdigim sutu veriyorum en azindan kac ml icmis tam olarak bilebiliyorum. Bu yontemle uyku suresini uzattim biraz. Annem memeye alismis doymadigi icin uyaniyor demisti
cerkezkiz06 Yoncatoprak sagmak icin degil canim bu. Bende ilk basta sagmaya calistim beceremedim attim kenara sonra karsima cikti tekrar deniyim dedim. Emzirirken oteki memeden akan sutu toplamak yani amaci bu, sen sagmicaksin sut kendi gelecek
cerkezkiz06 Bozzzzy ne kusuru ya hic olur mu oyle sey hepimiz burda paylasmak icin variz💚 ben valla bimden wee babynin cam normal biberonunu aldim onunla veriyorum. Onceden ozel biberonlar mi vardi mantigi ile. Tabi cocugumda gaz problemi cok yasamadigim icin boyle rahat davranabildim yoksa seve seve alicaktim 😅
cerkezkiz06 Ozgeyilmaz2mese Ozgeyilmaz2 mesela sut tipasiyla icirmek hic aklima gelmemisti deneyeyim onuda🤙🏻🤙🏻
Ozgeyilmaz2 cerkezkiz06 TL yooo hayır sağmak için kullanılıyor. Her memede aynı göstermeyebilir etkisini,kişiden kişiye de değişir elbet canım. Asıl amaçlı sağmak zaten.
Yoncatoprak cerkezkiz06 offf inanmıyorum ya 😅 boşuna kendime işkence etmişim 😅 bende diyorum nasıl dayanıp sağıyorlar , çok teşekkür ederim gecte olsa öğrenmiş oldum
Zlm Bozzzzy emziriken takıyodum ben akan sütü biriktiriyodu sonra başka birşeye aktarıp ya sakiliyodum yada kızıma veriyodum hemen ama başka bi işe yaramiyo birde bebek buyudukce eliyle koluyla carpiyo birkaç kere döktüm öyle sütleri sonra boyna vaglama şeyi ile bağladık daha iyi oldu
Sultanz Bozzzzy bir aparatı var kaşık gibi biberona alışmasindn korkuyorsanız onunla da verebilirsiniz. Ben kullanıyorum ama hiç akan sütü toplamadim. Direkt onunla sağım yapıyorum. Bir kaç kere anneme birakmam gerekti sağıp verdim mochi. Çalışanlar sürekli sağmasi gerekenler için belki yetersiz olabilir ama alanı toplamaya yada benim gibi arada sağmak için iyi bence