Mutlulugunadi_bahar Ek gıda verirken önce emzirip ya da mama verip sonra mı tadım yapıyorsunz yoksa önce tadım peşine mi emzirme? Birde pekmez yedirirken direk mı veriyorsunuz yoksa bir şeye karıştırıp mı?
Sda16 Mutlulugunadi_bahar emzirdikten 45 dk yada 1 saat sonra veriyorum. Pekmezi direk veriyorum şuanda
Mutlulugunadi_bahar Sda16 kızım bazen huysuz oluyor bende önce emzirip sonra yiyeceğini veriyorum dr önce ek gıda isterse sonra emzir dedi. Pekmezi ilk kez vereceğim de çok şekerli mı olur acaba
Mutlulugunadi_bahar Sda16 Aynen benim kızım da öyle… uykudan uyanınca ver dedi dr ama uyumuyor ki benimki :)) sizin bebeğiniz kaç aylık
Zlm Mutlulugunadi_bahar tadım yaparken vinde bir kere veriyodum öğlen gibi veriyodum gece hazimsizlik yapiyo diye tadımdan hemen sonra mama veriyodum zaten iki kaşık olduğu için ama normal öğüne geçince öğünden 1 saat sonra mama veriyorum neden bilmiyorum ama katı gıdayı daha çabuk sindiriyo
Mutlulugunadi_bahar Zlm lifli şeyler tüketiyorsa… Aslında bu güzel bir şey bağırsak florasi iyi demektir. Maşallah. Kaç aylık bebişiniz? bizde 3 öğüne geçiyoruz yavaş yavaş
Zlm Mutlulugunadi_bahar şu an 9 aylık ben 4 aylık başlamıştım 5 aylıkken iki öğün veriyodum kahvaltı öğlen diye neredeyse 6 dan beri bizimle akşamda oturuyo tam bı öğün sayılmaz ama.onada yemek veriyorum
Mutlulugunadi_bahar Zlm maşallah… bizim dr 9. Ayda 3 ana öğün verebilirsin dedi. Ama tadım yapmadığı çok şey var henüz.
Zlm Mutlulugunadi_bahar normal yemek verirkende arasında tadım yapabilirsiniz bı yemek yapıp içine bir şey ekler öyle tadarsiniz ben bazı şeyleri öyle yaptım
Mutlulugunadi_bahar Bende öyle düşündüm şimdi kahvaltı tadimlarindayz o yüzden yemekler rutine bindi. Kahvaltıda değişik ne veriyrsnz yumurta Peynir zeytin pekmez var listemde