limonkolonyasi Herkesin uyması gereken yeni bir kanun yazabilecek olsan hangi kanunu yazardın? Neden ?
lalbg limonkolonyasi yerlere tükürenlere,çöp atanlara, sokakta yürüyerek sigara içenlere, toplu ortamlarda bağırarak konuşanlara ciddi caydırıcı bi ceza yazardım. Ay bi de özellikle yazın toplu taşımada ter kokanlara ceza verirdim🤦🏻♀️
Berus limonkolonyasi çocuğu olan ev hanımlarına çok olmamak adına para verilmesini talep ederdim. Hele ki bakanı olmadığı için evde duranlara özellikle
1234___ Boşanmak isteyen her kadına maddi anlamda mağdur edilmeyecek para desteği verilmesini isterdim.
limonkolonyasi 1234___ kesinlikle katılıyorum 🌺birçok bu durumda olan hemcinslerimiz maddi anlamda gücü olmadığı için evliliğe devam ediyor üzücü:(
use_use 1234___ Bizim ülkemizde bu durumu dahi fırsata çevirirlerdi eminim. Boşanıp parayı alan ve eşiyle nikahsız aynı evde yaşayanların sayısı artardı. Tıpkı babasının maaşını alabilmek adına yalandan boşananlar gibi.
Merve_Aslan80 1234___ Kesinlikle katılıyorum sırf bu sebepten zulüm gördüğü halde sokakta beş parasız kalırım çoluk çocuk var ne yaparım korkusuyla katlanmak zorunda kalıyorlar beş para etmez adamlara
limonkolonyasi lalbg 👏 bu şekilde kendini bilmez insan o kadar çok ki gözünün içine baka bak yere çöp atanlara ayar oluyorum
Deletedmom_109 limonkolonyasi şöyle bir olayda durumda kişi bir soracak öncelikle beni ilgilendiriyor mu burnumu sokmaya gerek var mı cevap evet bu durumlarda şunu demeyi öğretecez ‘banane’ Aynı şekilde karşıdakinin söylediğinin bana bir faydası var mı cevap hayırsa şunu demeyi öğretecez ‘sanane’
lalbg limonkolonyasi ben direkt yüzüne söylüyorum da bazılarının “bunu düşürdünüz” diye. Bi gün dayak yerim😂