Bsrtan Merhaba anneler ogluma balik yagi surubu alicam ama mollers mi ocean mi almaliyim bilmiyorum kullananlar tavsiyelerinizi soyler misiniz ?😊
Baby_Mila Bsrtan möllers kullanıyoruz biz doktorumuzda onu tavsiye etti piyasada en iyisi içerik bakımından😊
Minikkizimm Bsrtan icerik olarak en iyisinin mollers oldugunu söyledi doktrumuz ve aczanemiz onu kullaniyoruz bizde
RasayiAA Baby_Mila bende möllers kullanıyorum. Ama hemen bitmiyor kaç ayda bitmesi gerekiyor. 3 aydan sonra kullanılmıyormuş diye duydum bilginiz var mı doğrumu acaba.
Baby_Mila RasayiAA evet 3 aydan sonra tarihi geçiyor maalesef kalanı çöp oluyor isterseniz günde bir yemek kaşığı sizde içebilirsiniz
izmirlokma Bsrtan Möllers kullaniyoruz bayaa uzun zamandir gayet de memnunum drumuz onu onerdi bize tuttu frutti aromali olani kullaniyoruz tavsiye ederim 👍🏻
AgentMom Bsrtan möllers ocean ve carlson içeriği temiz olanlar. Kızıma ocean başladım tadını sevip sevmez mi diye tereddüt ettim. Ama Şuan için içiyor
Caganbal Bsrtan soktorumuz Efa Liqit yada Möllers dedi içerik olarak ikisi de temiz. İkisini de kullandım ama oyum Möllersten yana şimdi Möllers kullanıyoruz