Sudenaz7777 BENIM 3 BUÇUK AYLIK KIZIM CORONAYA YAKALANDI BEN EŞİMDEN AYRI OLDUGUM ICIN AILEMLE YASIYORUM VE ANNEMDE POZITIF ÇIKTI KIZIMIDA GOTRUDUK O DA POZITIF VE 2 3 GÜNDÜR MEME REDI YASIYORUM SADECE MAMA O DA 60 YADA 90 ML NAPMAM GEREKLI
birmelekannesi2 Sudenaz7777 canım gecen hafta bende atlattım 3bucuk aylık oglum da oldu 2 gun boyunca ateşi vardı, meme reddi yaşadık 4 gun boyunca emmek istemedi sonradan düzeldi ama şuan emıyor
Teacher5834 Sudenaz7777 Ben de boşanmış biri olarak bebeğim 3 buçuk aylıkken corona olduk. Abimden geçmişti Zor atlattı 2 ay kilo alamadı memeyi biberonu bıraktı. İnş sizin öyle geçmez
Denizinannesiii16 Sudenaz7777 benimde 6 aylık oğlum korona oldu geçen hafta. beslenme reddi yaşadık ne mama ne meme hiçbirini istemedi ateşler içindeydi ilk 2 gün hastanede yattık serum verildi 3. Gün taburcu olduk ateş yükselmesi geçmişti fakat halsizlik huzursuzluk hırıltı iştahsızlık devam etti 5 güne kadar. Sonrasında iyileşti çok şükür. Rabbim şifa versin evlatlarımıza. Sağlıklı uzun ömürleri olsun🙏🏻
Sudenaz7777 birmelekannesi2 inşallah düzme ben ilaç kulanmak zorundaydım 2 3 gün emerson dedim dün emzirmeye hazırlanıyordum ondan sonrası böyle