Edauu Kızlar bebeğim 22 aylık sabah 11 buçuk 12 gibi çok erken uyursa 10 da uyanıyor bende gündüz uykusunu kestim cünkü 4 5 gibi uyumak istiyor sonra gece 1 leri görüyoruz böyle olan var mı aceba akşam da 7 buçuktan sonra uyuyor
kaymakliekmekkadayifi Edauu su an benzer bir sorun bizde de var kizim 12 aylik tek uykuya gecis yaptik yavastan sanirim cunku 2. Uykuyu ya uyumuyor yada cok gec uyuyor 5 civarinda bu sefer gece uykusu 12 1e sarkiyor. Bende cozum bulamıyorum
Edauu maysa-19 12 de uyanan çocuğu 1 2 de uyutmamı beklemiyorsunuz sanırım cünkü imkansız uyumuyor sabah erken kaldırayım diyorum bu sefer uyanmıyor ağlıyor böyle çok iyi oldu aslınsa erkenden yatıp uyuyor sizin nasıl ?
maysa-19 Edauu he onu bekliyorum. Öyle bişey olabilirmi.7 olan saati 5-6 ya çekip uykuyuda mesela iki saate bire düşürmen lazım.sonra o gündüz uykusu bire duscek bı kere uyucam.sonrada hiç uyumayacak.3 yaş benim eskiden günde iki kez uykuya yatardı .şimdi tamamen gitti gündüz uykusu
maysa-19 kaymakliekmekkadayifi hayır anlaşılamadim. Günde iki kere.uyuyorya. 10:00 yatış 12:00 uyanış öğlen. 17:00 yatış 18:00 Uyanış. Sonraki aylarda bu uyku teke düşüyor.sonra artık hiç uyumuyorlar oglen
maysa-19 Edauu etkiler malesef.ben oyalayip uyutmayani sonrasında çocuğun gece 10 da hemen uyudugunuda duydum ama başaramadım.