Huma_kus34 Kızlar benım hemoriim vardı doğumdan sonra daha çok oldu şunu yaptım ıyı geldı deıdgınız bırsey varmı afedersınız ama büyük tuvaltımı yaparken canım çok acıyor
Poyrazc Huma_kus34 valla bende de çatlak var ne illet şeyler bu makat hastalıkları Allah yardımcınız olsun
Deletedmom_32 Huma_kus34 aynı dert bende de var henüz çözüm bulmuş değilim ama çok kötü bi hastalık sizde kanama oluyor mu
Minnakinannesiii Huma_kus34 en önemlisi kabız olmayın afedersin bana doktor tuvaletin sertse o kanatır diye şurup verdi meyve çok ye çok su iç dedi verdiği kremin hiç faydası yok aşırı kanamaya başladı benimki de
DennizsMommy Poyrazc yıllardır kronik anal fissür yaşayıp hamıle olduğumu bilmeden ağlayarak 4 ay geçirip amileyat olan ben. Hemoroid ne ki çatlak yanında. Ameliyat olup kurtulun derim
emelarda Yeni atlattım son çare gökçeadadan aldığım sultan kremi vardı onu sürdüm 2 günde kayboldu 1 aydır denemediğim krem ilaç kalmamıştı resmen para döktüm diyebilirim? 20 liraya aldığım krem işi çözdü😅😅
iyilik80 emelarda meme olusmusmuydu sizde. Bwnimde var 2 senedir disinda meme var kaybolur mu acaba bu kremle
sarmaliklahana Huma_kus34 Procto - glyvenol Krem iyi geldi. Benımde dogumda cıkmıstı baş parmagım kadar 😱
Loreyli sarmaliklahana bu krem ve patlıcan sapını kaynatıp içmek işe yarıyor. Sadece sapı olacak, hiçbir şekilde patlıcan değmeyecek. Ama oranlarını ve ne kadar içileceğini hatırlamıyorum, internette muhakkak vardır. Geçmiş olsun 🌸
Poyrazc DennizsMommy bende düşünüyorum da bebeğim küçük diye erteliyorum. Kime ameliyat oldunuz acaba
Alazgizem DennizsMommy cok dogru bir yorum bende bugun oldum kremler filan sadece agrimi durduruyordu..
baloglusss Huma_kus34 hamileyken vardı sarı kantaron yağını çok okumuştum yorumlardan bir de bi krem vardı gyvenol bilmem ne adını tam bilmiyorum o iyiydş
Mehtaptuana10 Huma_kus34 vallahi ben bırakın hemoroidi kabız bile olmamış Bi insanım doğumdan sonra oldu asiri lanet bisey ben instgramdan kokosh abla var hemocure diye Bi krem var onu aldım kullandım tavsiye üzerine Allah o kremi cikarandan binkere razı olsun üreten de satandan yatıp kalkıp dua ediyorum sizde Bi bakin isterseniz
Derya1234 Mehtaptuana10 onerdiginiz kremi makat çatlağı için almıştım size çok teşekkür ederim Allah razı olsun tavsiyeniz için kremi aldım bir umut geçirir diye şuan çok az kaldı kapanmak üzere insalllah tekrar etmez 😊