Metehann12 kizlar oğlumu gören çok zayıf diyo evet minyon resmen ben de oyleyim ama kafam takiliyo ister istemez sizinkiler ortalama kaç kilo kıyas yapmak için değil de benim oğlum gerçekten zayıf mi onu anlamak için soruyorum
Metehann12 H0606 boyumuz aynı bizim de 10 kilo aslında az değil ama gerçekten cok zayıf duruyo kaburgası sayiliyo resmen
esraeerdogann Metehann12 zayıf değil gayet normal kilosu benim bebeğimde 10 aylık 10 buçuk kilo zayıf diyenlere aldırmayın olması gereken aralıkta
Metehann12 Hazal8 yani evet şükür yiyo iyi kötü bı şekilde benim oğlana ne mamalar vs kullandım hiçbiri ahım sahim kilo yapmadı zor kilo aliyo yarım kilo aldığında şükürler olsun dedim hep
Eliftznogr 11.5 aylık 8 kilo aynı şeyleri bizede söylüyorlar takmiyorum artik sağlıklı olsunda bi hasta oluyorlar kilo gidiyor o yuzden kilo önemli degil
Metehann12 Eliftznogr ya kilosu iyi de gerçekten 5 6 aylık bebekler gibi gorunuyo 10 aylık diyince de emzriyon mu sütün yaramiyo belli ki kes sütten daha çok yer muhabbeti yapıyorlar