hasretakkus Anneler bizim rota virüs aşısı daha yapılmadı bebeğim 3 ay 25 günlük doktoru son 5 günde yapılabilir dedi ama farklı bı doktor günü geçmiş artık yapılamaz dedi tam 4 aylıkken yaptıran oldumu hangi doktora inanmaliyim ?
meyascan1 hasretakkus kimi 2 ve 4 aylıkken yapıyor kimi 3 ve 5 aylıkken yaptırıyor ben 2,4 aylıkken yaptırdım ya siz başka bi doktora daha görüşün bence
Tugba06 hasretakkus 14.haftaya kadar yapılabiliyor demişti bize ebe. Siz yine de bir sorun. Bizim ası da haftaya ilk dozu.. Su an 3 aylığız
thecamellia hasretakkus bizde 3. aydan sonra olduk ilk dozu birde 5 te olucaz 3 ke 5 arasında olabilir diye biliyorum başka doktora gidin
hasretakkus meyascan1 bugün farklı bı doktor gördü 16 haftaya kadar yapılmasi gerekir geç kalmışsınız diyor ama doktorumuz 5 gün var Dior doktorumuza çok guveniyordum hayal kırıklığına uğradım ne yapmalıyım?
hasretakkus thecamellia canım 16 haftaya kadar yapılıyor diyo internetten hafta hesaplama yapıyorum şuan 16 haftalık gosterio
NinovaLemi hasretakkus bizim doktorumuz 3 ay 15 günü geçerse yapamayız demisti. Biz de 3 ay 12 gunlukken olmuştu