Esdoel Nurylmz06 oğlumunda kayması var. Cebeci tüp fakultesinin göz Hastanesi’ne götürdüm ayrıca Ulucanlar göz Hastanesi’ne de götürdüm 2 taraftandan çok memnun kaldım. Özel hastsne değil bu arada
gamgun Nurylmz06 gecms olsun ayni dertten muzdaribim.. buldunuz mu dr? Kac numara cikti? Bn dunyagozde huseyin avni beye gittim..guzel muayene etti..duydugum isimlerden biri cumhur şener ama pahali olablr..bir de baskent univ sibel oto
Nurylmz06 gamgun teşekkür ederim size de geçmiş olsun dünya göze götürdüm derecr 3.50 çıktı fakat doktor 1 yaş altı için nırmal kabul etti
Nurylmz06 gamgun evet tunustaki pınar hanım çok ilgilendi sağolsun göz derecesi diğer doktorun söylediği gibi çıkmadı çok şükür . Zaten 1 yaş için normal kabul ediliyomuş gözlüüğe de gerek yok takip yaparız yeterli dedi. Hipermetroptan şüphelenmişti
gamgun Nurylmz06 diger doktr kac demsti ve hangi hastaneydi sakncasi yoksa? Cok sordum kusura bakmyin ya
Nurylmz06 gamgun dğer hastaneyle doktor ismi vermim çünkü hiç etik olmaz ama 5 derece demişti gözlük yazmıştı dünya gözdeki pınar hanım gözlüğe gerek yok dedi
Beril42 Nurylmz06 merhaba bızde gozluk kullanıyoruz uzun suredır 5 derece cokda dusuk degıl istersenız baska doktor a da gosterın gec kalmadan gozluk gerekıyorsa baslasın kac yasında bebegınız kayması var mı? cok gecmıs olsun
Nurylmz06 Beril42 Çok sağolun 🙏🏻5 derece olduğunu ilk gittiğimiz doktor söyledi ve gözlük yazdı ama 2. Gittiğimizdoktor öyle bir şey yok dedi. Kayma falanda çıkmadı .