Hsyn9Karan Anneler oğlum 3 ay 20 günlük 10 sonra 4 aylık olacak sadece anne sütü alıyor ama doymuyor doktorda öyle dedi mamaya başladık yanlız mama yemiyor ağlıyor kusuyor size sorum acaba pirinç unu versem olur mu
elmaliturtam Hsyn9Karan mamanızı değiştirin deneyin pirinç ununun bir gram besleyiciliği yok şişirmekten başka. Doktorunuza danışın neler verebileceğinize dair.
Yasemin38 Hsyn9Karan kilo alımı mı düşük bebeğinin bence verme canım besleyici bir özelliği yok pirinç ununun. Sütünü artıracak besinler tüketip günlük 2.5 3 litre su içerek ve sık sık emzirerek doymasını sağlayabilirsin canım
Elifinannesiiiiiiiiii Hsyn9Karan ben o hatayı yaptım hemen kabız oldu pamukla zor yaptırdım doktorumuz kızdı bağırsaklarını kanatırsınız sütün yetmiyorsa mama takviyesi yap dedi
acimavi Hsyn9Karan pirinç unu ağır gelir, hazmedemez, gaz ve kaka problemi yaşar, aynı zamanda boş kalori alır vitaminsel faydası olmaz. Küçük kutu alıp başka mamalar deneyebilirsiniz
Wanderlust Hsyn9Karan bagirsaklari icin cok erken mutlaka doktorunuza danisin pirinc unu hic bir besin degeri olmayan bos birsey onun yerine mamanizi degsitirin bebegin ihtiyaci olan besinler anne sutunden sonra en yakin mamalarda bulunuyor baska gidalara yonelmeden once diger mamalari deneyin ve mutlaka doktor kontrolunde ona sorarak baslayin
Hsyn9Karan DilaraT 😔ilk çocuk ne yapacağımı bilmediğim için sizlerle paylaşmak istedim iyiki de paylaştım ona göre mamamizi değişecez
arslaninannesi98 Hsyn9Karan mamasını değiştirin her bebek her mamayı yemiyor. Pompa alın sütünüzü sağın artıran besinler tüketmeye çalışın. Pirinç ununun besleyici birşeyi yok gelişemez gelişim geriliği olur çocukta. Bilinçli davranın lütfen mamanızı değiştirin