Fatosef Bebeğim 5 aylıkken sünnet ettirmiştim. Doktor bi bilgilendirme vs yapmadan hatta bisey olursa hemen acile getirmeyin normaldir vs. Diye çıkışmisti. 2 ay geçti sekli falan bi tuhaf oldu dışında bi et parçası kaldı ucu içinde kaldı falan. Bugün tekrar götürdüm doktora niye masaj yapmadın pipisi yapışmış dedi. Tekrar sünnet diyor canı tekrar yanacak. Baska bi doktora göstereyim diyorum. Var mı iki defa sünnet yaşayan başına gelen yardımcı olun lütfen 🙏
Berus Fatosef masaj mi 😳 bunu ilk defa duydum. Bizde yaptırdık bardak ile batikon döktük 1 hafta. Doktor muayene etti normal dedi. Ve normale dönmüştü ucu dışarıdaydi.
Banukayra Fatosef bizde 6: ayında sünnet yaptırdık. Dr hiç demedi masaj falan diye, bir kaç ay sonra çocuk doktorumuz söyledi pipiyi geriye doğru çekmek lazım yoksa yapışır dedi hatta biraz yapışmıştı, geri doğru çekip açtı. Ve bunu düzenli yapmamı söyledi.çevremde kimse de böyle birşey duymamış.
monalissa Fatosef evet bizim aynen öyle oldu, 5.5 aylıkken olmuştu, çok da rahat geçip iyileşmişti hemen, ama dr bilgilendirmediği için bir kaç ay içinde yapıştı ve tekrar oldu, ilk sünnetimiz 15 dk sürmüştü, ikincisi 55 dk🥺 Eşim doktora dava açacak
Kivancurazmomy12 Fatosef merhaba bizim doktor söylemişti ona rağmen yapışmış çocuk doktoruna kontrole gittiğimizde öğrendik sonra sünnet yapan doktora gittik o bı krem bı de cihaz gibi biseyle acti ona bile bebeğimin canı çok acıdı birde biraz tombul bir bebekti şuan ucu hala içerde yağlı olduğundan diyorlar bı operasyo ile açarlar aslında sizinde geçmiş olsun şimdiden 😌
Fatosef Berus çevremdeki herkes masaj olayını ilk defa duymuş. Hayır doktor bile bana demedi masaj yap diye sünnetten sonra. Şimdi de azarlıyor yapmamışsın diye. Tekrar sünnet olması canını yakacak 😢
Nur4026 Fatosef başka bşr doktora götürün bence bizde sünnet ettirdik araştırma yaparken bir krem sürüp o yapışan yeri açıyorlarmış çok kolay bir işlem olarak anlatılıyordu
Minikbirkalp Fatosef doktorun masaj dediği aslında ucu yapışmasın diye her alt açmada aşağıya doğru deriyi çekmeniz gerekiyordu biz de ucundan döndük yapismaya başlamıştı kontrolde doktor farkedip aşağıya doğru sıvadı deriyi sonrasında bende öyle yaptım her alt açmada şükür sorun yaşamadık
Fatosef Nur4026 yapışıklik dışında bi de et parçası kaldı dışarda sadece onunla iylesirse iyi ama sünnet zor olucak tekrar 😔
Fatosef Berus tartıştık doktorla hatalı aslında ama kabul etmiyor kendisi. Çünkü çok uyduruk bir sünnet yapmıştı. Şimdi de benden başkası duzeltemez diyor
Fatosef Banukayra evet benim oglumunda yapışmış ve doktor hiç bir bilgi vermedi tekrar sünnet ettirmek istemiyorum ama mecbur galiba 😔
Fatosef monalissa hadi ya oğlum cok ağlamıştı sünnette 10 dakka zor dayandık 55 dakka nasıl duracak 😢
Fatosef Kivancurazmomy12 çok sagolun bizim de tombul biraz. Doktor direk sünnet dedi yeniden aynı şeyleri yasasn istemiyorum ama böyle de zorluk yasiycak ilerde. Baska doktora göstereceğim. Oturma banyosu falan da yaptirmama rağmen yapışmış 😢
hayal_perest Fatosef masaj yapmamı bana söylemediniz deseydin. Şikayet edicem seni de doktora. Her doktorun anneyi uyarması lazım. Bana bile dedi ki doktor ben sünnet yaparım bakımını yapabilir misin? Bende yaparım tabi dedim. Her alt değiştirdiğinde kremini sür. Tekrar yapışmaması için derisini geri çekicen arada ucu çıksın yapışmasın. İnşallah bişey olmaz daha dikkatli olun. Bakımını iyi yapın🌸 geçmiş olsun
Fatosef hayal_perest evet tartıştık doktorla. Bilgilendirme yapmadı maalesef. Kremini hergun sürdüm ama geri cekme olayını soylemedi hiç. Şimdi ucu baya kapalı ve önünde et parçası var. Kendiliğinden düzelmez artık sanırım
papatyasevdalisiii Fatosef bize elinle geri çekip kantoron yağı sürüceksin iki üç kere geri çek bırak demişdi her altını tığmda yaptım bende
Fatosef papatyasevdalisiii bana demedi onu maalesef 🤦♀️ bilsem yapardım yeniden canı yanmazdi hiç olmazsa
glsma06 Fatosef ben de masaj olayini ilk defa duydum bence alakasi yok doktorun skntisi farkli bir doktora goturmenizi tavsiye ederim sunnet kolay bir sey degil ben cok cok arastirmistim yani cok gecmis olsun minige
Saziyersin Fatosef masaj diye bahsettiği.krem surer iken ileri geri bir iki defa oynatmak gerekiyor yapışmaşin diye onu demek istemiş diye düşünüyorum bize de demisti doktor sunnet sonrasında ben de oyle yapmıştım
Fatosef Saziyersin evet öyle yapmak gerekmiş ama maalesef bize söylemedi zaten oğlum dokundurmuyodu pipisine pek. Bende kendiligindn düzelir sanmıştım
Palet0056 Fatosef benden başkası düzeltemez diyorsa mutlaka başka bir doktora gösterin kendi yaptığı bi hata olabilir öyle bi durum olursa da şikayetçi olun lütfen doktor raporu alarak
monalissa Fatosef bazı doktorlar gerçekten yapılanları hakediyor, eşimi zor tuttum üzerine yürüdü, küçücük bir geri çekme olayını söylemeyi unuttuğu için başımıza neler geldi, doktorda iş hayatında ilk defa olduğunu söylüyor ama bazı şeylerin affı yok maalesef