Burcusahin Kızlar bebeğim 12 günlük bugün kontrolü vardı hiç kilo almamoş gram olarak emziriyorum yetmediği zamanlar mama da veriyorum çişini kakasını da yapıyor sarılık da olmadı şükür neden böyle oldu bilmiyorum çok kafama takıldı neler önerirsiniz
Momylion Burcusahin benim bebeğim küvezde kalmıştı 3190 gram doğdu hastaneden 6 günlükken çıkmıştık 3140 la iki gün sonra kontrole gittik 3050 olmuştu mama ver demedi yine de Dr ve sarılığı da yükselmişti tekrar iki gün sonra gittik 10 günlükken 3150 olmuş ve sarılığı düşmüştü 15 günlükken gelin dedi 3400 olmuş sarılığı da kalmadı şükür belki sizin bebeğiniz de yavaş yavaş alır ins
A_y_d Burcusahin bebeğinizi gündüz en fazla 1 saat gece de 2 saate bir emzirin. Her emzirme sonrası memeleri 10 dk sağın çıkan sütü bir sonraki emzirme bitiminde bebeğe biberon dışı beslenme yöntemiyle verin.
afacanbebe Burcusahin dilini dışarı çıkarabiliyor mu yani bazı bebeklerin dil bağı olunca dili dışarı çıkmaz emdikleri süt yaramaz benim arkadaşımın çocuğunun öyleydi kestirdiler. Ama doktor baktıysa bir şey demediyse yoktur.