Minikurabiye Madame bence artık almasın daha iyi ya bıraktırma için uğraşmıyorsunuz emziği çok kullanılması çene yapısını bozar
Madame Minikurabiye yok sadece uykuya geçişte arabada falan veriyordum zaten ama şimdi oyalancak bişeyi olmadığı için hep bana sarıyor o yüzden alsın diye uğraştım ama almadı geri
Madame balkizimmm ben öyle olunca beslenmeyi kestim şuan rahatım ama 1 ay sürekli mememde uyudu çok zor oldu
balkizimmm Madame nasıl kestiniz ben bi türlü başaramıyorum , gece sırf emmek için uyanıyor hiç birşey onu sakinlestirmiyor
Madame balkizimmm gece uyandığında ya eşim gitti baktı eşim gidince ememiceğini anladı çok mızmızlanmadan geri uyudu ben gidince de aldım kucağımda bütün evi gezdirdim sakinleşti geri uyudu öyle koydum yatağa 2 3 günde alıştı zaten
Madame balkizimmm tabi uyutmadan önce tok tutan kaşık maması yedirdim ve doktoruma danıştım sizde danışın önce
balkizimmm Madame öyle evi gezdirince gözleri fıldır fıldır 😊 tamamen uykusu bölünüyor sonra uğraş 2 saat tekrar uyutmaya
balbogeci Valla aynı şeyden muzdaribim yedi aylık birden bıraktı üç hafTa önce ne yaptimsa almadı geri gece sürekli emmek istiyor gündüz uykuları da kısaldı iyiye. Şeker tadı bitince geri atıyor.emzik dışında her şey ağızda :-(
balbogeci Madame herkes bırakması zor olur diyor bilmiyorlar ki gece yarim saatte bir emzirmek daha zor