Isteboylebisey 1balkizannesi masumlar apartmanı @Balkizlarim seni etiketlemesem olmazdı buna ☺️ bide teşkilat izliyorum
TalentedMom 1balkizannesi evet ya ama tap çok güzeldi tabi dizi uzatmak için yapıyorlsr ama yine de güzel dizi hoşuma gitti
VERA19 1balkizannesi Yargı Üç kuruş Camdaki Kız Mahkum Baba Normalde izlediğim dizi sayısı bu kadar çok değildir ama hamilelik triplerim dolayısıyla kulaklığı takıp dizi izlemeyi sıklaştırdım🥲
gurbetcimami 1balkizannesi üç kuruş masumlar apartmanı oğlum çukur ova camdaki kız aziz gönül dağı teşkilat haftanın 7 günü de dolu 😂
SeverusSnape 1balkizannesi şimdi düşündüm de, hiçbir dizi izlemiyorum sanırım.🙈 Bir ara Yargı dizisine bakıyordum, onu da bıraktım. Kızım uyuduğunda vakit bulursam film izliyorum daha çok.🤓
Busraveismailcinar 1balkizannesi şimdilik akış güzel bilirsiniz ilk bölümler güzel olur da sonradan bozmazsa reyting için ben sevdim kitabını da okumuştum iclal aydın dan bakalım 😍
Hayalnisa1707 Destan izleyemezsem internetten izlerim mutlaka ama mahkumla yargiyida takip etmeye calisiyorum telden