Birdunyabircennetannesi 1balkizannesi Televizyon izlemiyorum evde süs niyetine duruyor ama bu aralar nostalji dizisi izliyorum telefonumdan 7 numara ❤️ Cidden bu zamana kadar çok şey kaçırmışım izlemeyerek
Ikrazumra19 1balkizannesi alparslan buyuk selcuklu Gecen hafta(ückizkardese) basladim Kurulus osman Yargi
birtutamsac Birdunyabircennetannesi ben onu yayındayken izlemiştim ilkokula gidiyodum kaçıncı sınıftaydm hatırlamıyorm ama çok güzel bi diziydi. Geçen sene eşimle tekrar izlemiştik ☺️
_yaseminturann Birdunyabircennetannesi harika bir dizidir trt1 dizileri genel olarak çok güzel🌸 kuzenlerim,yeditepe istanbul,yedigüzel adam,gönüldağı🌾
Duyulurum 1balkizannesi Gündemde olan Yargı’yı izliyorum telefondan izliyorum. Bir de yıllardır her gün biraz Avrupa Yakası 😄
laliko35 1balkizannesi Yasak elma Baba Sadakatsiz Kaderimin oyunu Kardeşlerim 😂 vakit buldukça survivor izliyorum
Waffle 1balkizannesi Çok farklı güzel bir film. Savcı ve psikopat bir adamı anlatıyor. Tavsiye ederim 👍🏻
Deletedmom00881 Kalpatisi_ hoşgeldin kıııızzz hiç sormuyon😁😁 yasak elma bana yasak valla çocuklar çizgi film izliyor, ben yasak happy mom izliyom😁15 günlük askı yedim 😷😢😩
Serife00 1balkizannesi son 2 haftadır arka sokakları izlemeye başladım 😅 Diğeri de İclal aydın romanı 3 kız kardeşin ilk bölümünü izledim başka da takip ettiğim dizi yok 😊
Derya-Anne 1balkizannesi Salı üç kız kardeş Çarşamba sadakatsiz Perşembe camdaki kız Cuma arka sokaklar Geri kalan günler rast gele neye denk gelirsek eşim genellikle spor kanallarında geziniyo