Eymennnnnnn55 Kızlar bebeğim 2 aylık ve normalinde her gün kakasını yapardı. Şimdi 3 gündür yapmıyor ve sürekli ıkınıyor. Şurup da çok önermiyorlar çok küçük diye. Ne yapabilirim 😣😣 canı çıktı çocuğun ıkınmaktan
Littlebird Eymennnnnnn55 linçleyecekler şimdi beni ama doktorum söylemişti o yüzden paylaşacağım. benim kızım da 5 gün 1 hafta kadar yapmadığı oluyordu huzursuzlanıyordu o yüzden yapıyordum. kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposuna sürüyordum az birşey içine doğru hemen yapıyordu o anda. Dediğim gibi doktorum önerdi bana bu yöntemi o yüzden paylaşıyorum
ZMK Eymennnnnnn55 kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposuna sokun azcık ilerlerse makat çatlağı olabilir
Eda14 Bir tatlı kaşığı hoşaf verin 1 saat sonra etskisini göreceksiniz şeker atmanıza gerek yok ben verdimm
Littlebird Eymennnnnnn55 biraz içine doğru sokuyordum fitil atar gibi. 3 aylık falandı sanırım ilk yapmaya başladığımda neredeyse 1 yaşına kadar yapamadığ zamanda hep yaptım. Ama asit oranı düşük bir zeytinyağ olması lazım yoksa kaynatarak asidini uçurabilirsiniz
Eymennnnnnn55 ZMK Peki ne kadar sokmam lazim, yani Kulak çubuğunda pamuklu kısmının tamamını mı mesela ?
Aysenur348f Eymennnnnnn55 aslında bu ayında anne sütü ile beslenen bebeklerin 10 güne kadar yapmaması normal ama ıkınıyor diyorsunuz. Gaz masajı ılık su falan deneyin. Ya da doktora gidin. 6 ay öncesi su bile vermedim ben. 180 gün tamamlanması lazım hoşaf pek mantıklı gelmedi bana doktora gidin ona göre hareket edin.