neslimhan Merhaba kızlar 🤗 Hep anne sütünü artıran besinlerden bahsediliyor. Bazı annelerimiz onları yiyorum ama yinede sütüm artmıyor gibi şikayetleri oluyor. Belki de sütü azaltan gıdalar tüketildiği için süt artmıyor. Çay kahve sigara dışında neler var? Benim bildiğim İbrahim Saraçoğlundan dinlediğim maydanoz azaltıyormuş. Bende koyu yeşil yapraklı diye her sabah kahvaltısında yerdim oysaki🤭sizin bildiğiniz neler var kızlar
Cerenn1-- neslimhan ben dün Hira tatlısı yapmıştım yedim normalde sütüm azdı o kadar arttı ki şok oldm sanırım irmik fayda etti
Selin1234 neslimhan cay damı azaltiyormus ben hamileyken bile tiksinme rağmen vaz gecememistim çaydan
neslimhan guldennnn bebek uyumuyormuş üstelik . Uyku probleminiz var mı bilmiyorum ama .hiç içmedim doğumdan sonra
neslimhan Cerenn1-- yarın bende deniyecegim inşaallah☺️ eskiden sütüm akardı taşardı şimdi öyle değil ama sütüm var çok şükür emince geliyor. Bebeğim iki buçuk aylık acaba ilerleyen aylarda böyle mi oluyor
Eflininannesi- guldennnn 4 aydır sağım yaparak besliyorum bebemi. Sagarken bebeni düşün yada ona bak. Uyuyorsa videolarınk felan izle, sağım yaparken sütünü takip etme gözün sağım makinasında veya biberonda felan olmasın dikkatini başka bişeye ver. Yarım saat doldu diye bırakma pompayı bı de. Beben ne kadarlık her iki memeden de bı 15 20 geliyor.
guldennnn Eflininannesi- 4 aylık 😣 ne yaptıysam olmadı bilmiyorum ya . 2 memeden toplam 15-20 çıkıyor
guldennnn Goksuderenberen süt az olduğu için emmek istemiyor😣 aslında emmeyi çok seviyor ama süt gelmeyince sinirleniyo
hifam18__ guldennnn ne kadar zamandan beridir böyle ki sütünüz benimde az bende mama veriyorum da 3 aylık benimde bebeğim
Eflininannesi- guldennnn nerde yaşıyosun inşallah yakinizdir. Benim buzluğumda süt var istersen sana bir kaç porsiyon yollayabilirim eğer bebeğin içerse hepsini yollayabilirim.