Birdunyabircennetannesi tugbahy6 Sağ üst köşede var Ama babasının onayını alman lazım yani şöyle babasının e nabizina girip onay vermesi lazım görebilmeniz için aynı şekilde babasının görebilmesi için de sizin onayınız lazım
AyseMelek2005 tugbahy6 sol üst köşede var ben e nabızı indirdiğimden beri var babasından onay flnda almadım otomatik olarak görünüyor zaten
Tazeanneg tugbahy6 eşinizin kendi e nabizindan onay vermesi gerekiyor o zaman bende de eşim onay verince çıkmıştı
RainOverMe Bende de yoktu ınternetten kendı e nabızıma gırıp bebegımın sayfasını acmıstım sanırım ondan sınra uygulamada da gorunmustü bır deneyın ıstersenız
RainOverMe tugbahy6 uygulamadan mı gırdınız google dan mı. Google dan gırınce acılıyor demek ıstemıstım. Yanı benım oyle halloldu
tugbahy6 Birdunyabircennetannesi anladım deneyelim bunu arkadaşlarımın kendi kendine çıktı ama bakayım buna
2prematureannesi tugbahy6 uygulamadan değil önce Google üzerinden giriş yapıp ordan bakın sonra uygulama üzerinden çıkıyor
Yigitsvlm 2prematureannesi merhaba profile geç diyorum çocuğun profiline geçmiyor onun hakkında bilginiz var mı