2603 Çarşamba günü kırkımız çıkıyor ama havalar çok soğuk yağışlı ailemden uzak yerdeyim eşim var bir tek oda o gün akşama kadar çalışcak illa kırk uçurma yapmak zorunda mıyız dışarı çıkmak dolaşmak vs herkes evet gerekli diyor bilgisi olan
ikibebedublekahve 2603 kırk uçurma bir şaman geleneği yapmak zorunda değilsiniz, müsait oldugunuzda bebeğinizi yıkarsınız kendiniz yıkanırsınız daha iyi hissetmek adına yeterlidir 🙃
Gamzeburkan 2603 hiçbir zorunluluğu yok ama ben yapmıştım. Sizde dua okuyup bebeği yıkayıp kendinizde bir güzel abdest alıp kırkınizi çıkarabilirsiniz bence 🥰
Bebegimm1 2603 dinen 40 sadece anneye denildigi icin ben sadece kendim gusul alip yikandim bebegimi yikamadim disari zaten cikiyorduk o gune özel bir şey yapmadim dedigim gibi sadece gusul aldim o kadar
Meleknurunannesi Biz kırkımız çıktığında kovit tik 1 2 hafta sonra kırk gezmesine çıktık canın ne zaman istetse o zaman gez canım nr olacak sanki
Meleknurunannesi 2603 boşver canın ne zaman istiyorsa gideceğin kişileri ara hazırlasınlar yumurtasını falan gidersin ne olacak