Seyma_kutbay 11 günlük bebeğim var evolvia mama kullaniyordum gaz sorunumuz var Bebelac Gold mama gaz yapıyormu önerirmisiniz
Ela11 Seyma_kutbay canım ben Aptamil kullanıyorum sadece 3 gün gaz sancısı çektik şuan 2 aylık olduk hiçbir sıkıntı yok fazla gazı yok oğlumun olsada hemen kendi çıkarıyor
Ebruferit Seyma_kutbay canım ben SMA ve aptamil kullandım gaz ve kabiz yaptı hipp combiotik başladık şükür herseyi normalé dondu
Itsybitsyspider Seyma_kutbay mamalar bebekten bebeğe farklı etkiler gösterebiliyor Ben de hep mamadan çok memnundum ama bizde Gaz yaptı sma geçtim şu an bebeğim çok rahat
ertanmut aptamilll bizde fane gaz yaptıı bizde bebelac gold kullanıyoruzzz hiiç gaz sorunu yook ver kakasını hergün yapıyoo bebim opkuma yaradı bence güzel bir mana
Melikeakiner Bebelac gold fermentasyon usulü(yani kefir yoğurt mayalar gibi) üretilmiş. Gaz ve kabızlı önlüyor. Yeğenim sadece bu mamada rahat etti.
mrshavva Seyma_kutbay merhaba bebelac gold tok tutmuyor ben similac bulamayınca almıştım zerre tok tutmadı yetmezmiş gibi birde kabız yaptı similac öneririm
Farahzeynep Doktorumuz şu mama iyidir diyemem bütün mamalar iyi, bebeğin bünyesine göre farklılık gösterebilir demişti. Similac bizde kusma ve kabız yaptı, aptamil çok iyi geldi, çok severek içiyor hiç kabız olmadı
mutludilek [bilinmeyen] yapmıyor canım bebelac gold zaten kabız için herkes kullanıyor en iyi gelen mama o
kiliclar [bilinmeyen] bebelac gold hazmı kolay gaz ve kabızlık yapmıyor mutlaka deneyin yiğenimde kullanıyoruz çok memnun kaldık biz