Tospikveannesi 4 ay 10 günlük bebeğim var işe başladığım için eve bıraktığım süt yetmemeye başladı ek bir mama vermek istiyorum bebelac 1 devam sütü aldım tadını alınca 2 günden sonra memeyi almamaya başladı hero baby sütlü pirinçli mi alsam yada bir önerisi olan varsa yardımcı olur musunuz bu arada önceden biberon kullanıyordum artık alıştırma bardağına geçtim sütünü onunla içiriyoruz
Yusra01 Tospikveannesi anne sütüne en yakın olan hip combiotic bende arada bir süt kanallarım boşaldığında veriyorum gazda yapmıyor çok memnunuz tavsiye edebilirim
Itsybitsyspider Tospikveannesi Bence en iyi mama yada anne sütüne en yakın mama diye bir şey yok çünkü bütün mamalar aynı şeyi iddia ediyor her bebeğe farklı mama iyi geliyor ipten çok memnundum Ancak 2 numarasına geçtikten sonra Yenidoğan gazı yaptı 7 aylık Kızımda resmen ve çok çabuk acıktırıyor sma döndük kızım rahatladı ama sma dan muzdarip olan çok insan da var
Melikeakiner 4 aylık bebeğin hero pirinçli falan kaşık maması ek gıda yerine geçer. Birde çok şekerli zaten. Devam sütü vermelisiniz. Ben emzirdikten sonra aptamil devam sütü veriyorum, emmeyi hiç bırakmadı. Tadı anne sütüne yakın, aptamil deneyin bence.
Masalgulden Melikeakiner aptamil igrenc aldim bosuna kaldi koca mama 400 gr.icmiyor.Metalik kokuyor ben de olsam ben de icmem...
mutludilek [bilinmeyen] verme canım hero baby felan bebelac ver zaten o seni bırakacaktır muhtemelen 4. ayda meme reddi oluyor. ama aç kalmasın devam sütü mutlaka ver. ama kaşık maması yok vermee
kiliclar [bilinmeyen] canım öncelikle sütünü arttırmaya çalış bol su havalar sıcak komposto filan iç hurma ye bende yedim onun hariçinde lactamil diye bir ürün var emziren anneler olarak bizim için ondan dene bende kullandım çay şeklinde de var sonra bebelac güzel bir mama yiğenim içiyor çok memnun kaldık biz sende sulukla filan ver iyice açıksın önce emzir zaten sonra mamayı ver ayrıca kaşık maması için erken 6 aydan sonra verilir ek gıda acele etme
guvesra [bilinmeyen] içinde balık yağı ve yeterli demir olduğu için kokusu öyle, içeriği zengin bir mama. benim kızım seçmedi tadını içiyor ama seçse de vermeye gayret ederdim çünkü bunların mamada olması lazım