Feyyyzza Kızlar bazamın altı fulll kıyafet dolu. Hurç kullansam sizce yer ve düzen olarak çok fark eder mi? Yoksa hurçlara koyulunca da aynı yeri mi kaplıyor?
biimiyomyardimet Feyyyzza ben vakumlu hurç kullanıyorum yazlık kışlık zamanları ayırıp baya baya farkediyor, sadece kıyafetler çok kırışıyor kullanım zamanı geldiğinde birer tur kısa programda yıkıyorum geçiyor 🌼
S-oy Feyyyzza yani yer kaplıyor ama düzenli oluyor ve kirlenme tozlanma olmuyor benimde bazamın altında hep hurçla her şey yorganım yastıklarım battaniyelerim lif tülbent gibi çeyizlerim hep hurça koyup baza altına kaldırdım çok iyi oldu tavsiye ederim
Eomeoni Feyyyzza denemek için çöp poşetine kyafet koyup havasını çektir kalan deliği de bantlayıp kapat böylece ne kadar ne temin etmen gerektiğine bakarsın
Feyyyzza Deletedmom_21 peki mont yada battaniye tarzı şeyleri ne yapıyorsun canım? Vakumlu hurçlar var denedin mi hiç
Deletedmom_21 Feyyyzza denedim canim buyuk seyleri onlara koyup elektirikli süpürgeyle çektiruyorum havasini iyicr alıyorum mis gibi