sarenur12 3 aylık göğüsümü verince ağlıyor biberona alıştı doymadığı için mama yapıyordum nasıl geri göğsüme alıştırabilirim?
Bhazalkrts06 sarenur12 instagramda online eğitim veren emzirme danışmanları var bi danışabilirsin onlara
Pelinxx Benim de bebeğim 5 buçuk aylık aynı sorun var mamayı kestim şimdi. 3-4 gün vermeyeceğim belki daha çok emer aç kalınca. Bir de ben ayakta emziriyorum öyle böyle derken daha çok emiyor
sarenur12 Pelinxx bende mama vermek istemiyorum ama kontrole gittik yeterli kilo almamış bende aç bırakıyım belki alır diyorum ama dayanamıyorum
aysun35elmas Benim de börülcem de aynısı oldu ilk başlarda uykudan tam uyanacağı zamanlarda verdi ya da uyanır uyanmaz zamanla alıştı ben oğlum 3 aylıkken meme reddi başladığında ayağa kalkıp gezinirken ya da koltuk ucunda zıplarken alıştırmıştım o çok zor oluyo son çare olarak kullanın 😂😂 bi ara aşırı yüksek sesli süpürge sesine alıştı sonra evin içinde bebek arabasıyla geziniyodu ayy ne zor zamanlardı valla ikinciye hamileyim şuan hatırlayınca bi gözüm korktu 😂😂
sarenur12 UMUTUMM___ rezene çayı felan iyi süt yapıyo diyolar denemişsindie mutlaka da hormonlar dan mı acaba kesildi
UMUTUMM___ sarenur12 rezene, anosan ,humana ,tahin helvasi ,lohusa serbeti, galactago ,bestlak damla bunlarin hepsini denedim halen de devam ediyorum varmi baska önerin canim🥺
sarenur12 UMUTUMM___ aile hekimindeki hemşire soğan ve bulgur pilavı çok süt yapar dedi bana soğanı kavurdumda yedim faydasını gördüm tavsiye ederim canım emmeyince gerçekten insan pskolojik olarak kötü hissediyor
UMUTUMM___ sarenur12 yaptim canım yapmam mi malesef bunyemle alakali mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ olmadi fayda etmedi simdi yeni hi ebe gelmis tereyagi bal tarifi verdi bide onu deniyecegim bakarsin bi mucize olur 😢
sarenur12 UMUTUMM___ sende işe yararsa banada söyle hergün pilav soğan yenmiyo 😂 sinirliyken memeyi almıyo keyfi yerindeyken veriyorum ilk emiyo süt gelmeyince ağlıyo biraz daha emse gelecek
UMUTUMM___ sarenur12 sinirliylen benim horoz 🐓 da emmiyor uc bes damla var o bitince kizil kiyamet 🤕🤕tamam tatlim yaptim az evvel soğusun iccem bakal İnsaAllah ise yarar🥰