Dermin Merhaba kızlar 13 gun önce doğum yaptım geçen gun doktorumda kontrolum vardı 50. Gun dolunca gel rahmin oturdumu oturmadımı diye bakıcam dedi bu rahim muanesi nasıl oluyor neyle bakıcak acaba
secoz Dermin hayırlı olsun 💜 ultrasonla bakılıyor normal hamileyken bakıldığı gibi ☺️ Yani benim doktorum öyle baktı
Miniminikusum Dermin ultrasonun ucuna prezervatif geçiriyor onla bakıyor canım. Benim muayenem öyle oldu
Saripapatyammm Dermin Ultrasonla karindan bakti. daha sonra catalda alttan muayene. Enfeksiyon vardi. Enfeksiyon ve yaradan ötürü alttan ultrason muayeneside yapti.
CaglaOkan76 Benim muayenem hem alttan aletle baktı hem de ultrasonla yumurtalıklarda bir şey var mi rahim toparlamış mi kist ya da kanama var mj diye doktorunuza bağlı aslında
Miniminikusum Dermin yok herhangi bi acı duymadım ben normal dogum yaptıysanız açıklıgınızı kontrol ediyorlar ya onun gibi bişey
CaglaOkan76 Dermin yok canım ben de korkarak gittim ama düşündüğüm gibi değildi kasma sıkma kendini yeterli
secoz Dermin alttan yapmadı benim doktorum ama alttan muayene de oldum hamileyken acımıyor ☺️ Kasma kendini yeterli