guldennnn 2 saatte bir sağıyorum iki memeden 30 bile çıkmıyor 😏 ciğer yedim fayda etmedi dereotu yiyorum o biraz etki ediyor ama cok az yani🤷🏻♀️ Su içiyorum bol bol var mı tavsiye? Humana rezene çayları da içiyorum onların da bi etkisini görmedim🤷🏻♀️ Varsa öneriler yazar mısınız🐣
Selin1234 guldennnn boza canım ben onu içiyorum meyve suyu içiyorum hurma yiyorum bol bol su içiyorum ve uyku bunlar bende çok fazla sütümü arttırdı ben uyuyup uyanınca tek gogusumden 60 ml çıkıyor daha 1 aylık olduk bugün canım
SusamTanesi26 guldennnn boza çok güzel süt yapıyor ben yiyorum ne kadar sağlıklı bilemem sonuçta mısır ve şeker içeriyor ama çok iyi süt yapıyor
Elizaninannesii Mantar, helva , dereotu , bulgur pilavı, en az 3 litre su tüket aklıma gelen olursa eklerim yine
Masal_Ask guldennnn eskiler hep şöyle dedi bana bulgur pilavı yanına da kuru soğan sen bol bol su iç hurma kuru dut kuru incir helva tahin pekmez bestlak damla humana çayı anne çayları rezene kimyon ben bunları hep yaptım canım
Mehmetmirza guldennnn bende bulgur , nohut ve incir iyi süt yapıyor ama en en önemlisi uyku. Yorgun düşünce dünyayı da yesem süt olmuyor.
Selin1234 guldennnn birde kuru dut dene bende o da ise yaradı ben çay şekilde yapıyorum boza yi pek sevmiyorum da
Momylion guldennnn Kesnlikle dene canım inciri çok duymuştum en son bende denedim işe yarıyor ins sende de yarar🌸
Yasemin38 guldennnn bulgur,dereotu,tahin-pekmez,helva ,incir,hurma,dut kurusu,yulaf ezmesi,ceviz,badem,yeşillikler ve günlük 2.5 3 litre su içmek. Fırsat buldukça dinlenmek. Sık sık emzirmek. Sütüm yetiyormu,azmı gibi olumsuz düşünceler düşünmemek😊