Sevgincee Kizlar benim bebeğim 7 aylik oldu bugün ama biz ek gıdaya çok geç başladık yumurtayı daha yeni yeni veriyordum ama yemek istemiyor peynirli avokado veriyorum onu da istemiyorum ne vericem ben sizlerde de böyle durum oldu mu
Deletedmom_13 Sevgincee avakodonun tadı normalde zaten kötü ben sevemedim 🤦🏻♀️ çocuğun peynirli avakodo yememesi normal. Mesela avakadonun içine biraz muz veya elma katarak tatlandirabilirsiniz kahvaltılık olarak vermek isterseniz avakado muz yumurta sarısı peynir olarak verebilirsiniz deneyerek çocuk neyi severse
Asyaayaz1 Evet oluyor sevmediği 7 buçuk aylık kızım sevmediği şeyi bir iki özellikle denediğim halde yemiyorsa bir hafta ara verip öyle veriyorum o zaman işe yarıyor yiyor
Sevgincee Asyaayaz1 ben 3 gün ara verdim yumurtaya sonra tekrar denedim gene aynı kahvaltıda başka ne vercem bilemedim yumurta yedi yüzünde kirmizi benekler çıktı alarji oldu diye düşündüm ara verdim tekrar verdim gene aynı oldu onu ne yapabilirim ki
Sevgincee Deletedmom_13 ben kendim sevdim aslında avokado yi hepsini önce tek tek verdim baktim yemiyor sonra karıştırarak verdim doktorumuz verditirmiyor muz da veremiyoruz mesela labne peynir sadece
Sevgincee Deletedmom_13 sarışın olduğu için alerji olma ihtimali yüksek dedi deneyerek gidelim diye verditirmiyor bebe bisküvisi dedim olmaz dedi yoğurtlu pekmek dedim pekmze olmaz dedi anne sütü tatsız tuzsuz olduğu için onlar da tatlı olduğu için emmeyebilir dedi o yüzden pek bişey veremiyorum halbu ki eskiler herşeyden tatdiriyormus ben yapamıyorum