Sevda_ak Merhaba hanımlar bugün infatrini mama kullanmaya başlayacağım doktorun reçetesiyle bebeğimin kilo alımı geride bu durumda olup kullanan ve kilo alan var mı , ne kadar aldırdı, günde nasıl, ne kadar kullandınız ?…
Ayseee27 Sevda_ak ben kullandım kilo almıyor diye faydasını gören varmış ama yine az aldı benim kızım
Minikkelebegim33 Sevda_ak biz 2 haftadır infatrini kullanıyoruz.süt olarak içmedi pek.günde yarım kutu bazen 1 kutu veriyorum.biberondan içmiyor.bardakla yarısını döküyor ya da boğazına kaçıyor.ben de yiyeceklerinin içine karıştırıp vermeye çalışıyorum.mesela pankek yapıp süte batırdım onu sevdi.kaşık mamasıyla karıştırdım onu da yedi
Ayseee27 Sevda_ak 5. Ayından beri kullanıyorum 22 aylık olcak.. 5. Ayı hatırlamıyorm Ama 1 yaşında 7,900 kiloydu sanrm şuan 10 kilo öyle aman aman almadı bide hareketli erken yürüdü vs
Barlasb10 6 ay olacak başlayalı similac ve infatrini dönüşümlü kullandık sadece 3 ayda 1 kilo aldı artık vermiyorum bi işe yaramadı
Barlasb10 Sevda_ak şu an 17 aylık 1 yaşında başlamıştık. Aşırı hareketli hiç oturmaz sürekli koşar evin içinde gezer
Sevda_ak Barlasb10 hareketli olduğundan belki benimki de 9 aylık olacak ama oturduğu yerde eli kolu hiç durmaz artık ondan mı diyorum
Barlasb10 Sevda_ak olabilir doktoru da yazarken çok hareketli ama yine de yazalım demişti. Oğlum daha önce hiç mama kullanmamıştı o yüzden çok fazla içmedi gerçi günde 2 şişe bitirmek gerekiyor ki o kaloriyi karşılasın. Biz diyetisyenle devam ediyoruz daha çok kilo aldı mamaya göre
Barlasb10 Sevda_ak bi liste vermiyor en azından bizim ki öyle yaptı liste yok sadece yemesi gereken yemekler var her öğün başka bi yemek yapıyorum kalori sabitlemesi yaptı sadece
Sevda_ak Barlasb10 umarım sağlıkla olması gereken kilo ya gelir çocuklarımız kaç gündür o kadar canım sıkılıyor kendimi öyle kötü hissediyorum ki anlatamam neyi eksik yapıyorum diye oysa yemeğini hep yaparım bi şekilde yedirmeye çalışırım ALLAH yardımcımız ılsun🙏🏻☺️