Eslem33 Balkabağı püresine koyuyorm bi kaşık yoksa kabak yemiyor doğrumu yapıyorum acaba bi zararı olurmu
Yasemin38 Eslem33 canım tadım aşamasındaysan tek vermeye çalış gıdaları ama yemiyorsa sütünle kıvamlaştırıp vermeyi deneyebilirsin. Pekmez için erken ama sen bilirsin tabiki https://resimyukle.io/r/7gwInYgyxP fikir amaçlı bakabilirsin başlangıç listesi
betulbayar32 Eslem33 verebilirsiniz ben veriyorum bir çay kaşığı ama midesini yormkatan başka birşeye yaramıyor ama siz 5 aylıksınız normal bence
gocebebirbayan Eslem33 verilebilir canım. Doktor kızım mama yemiyor diye tıbbi mamaya bile bir çay kaşığı koymam gerektiğini söylemişti 3 aylıkken
Limonlusu Eslem33 3 aylıkken ilaç verirken pekmez le vermemi söylemişti doktorumuz. Verebilirim birşey olmaz
Dlaraozturk Eğer güvenilir bi pekmezse ver bence hiç birsey olmaz hatta İyi olur da günde bir çay kaşığını geçirme ama suanlık daha yeni başladıysan ek gıdaya
Buse_efe Eslem33 4 aylık oğlum ben veriyorum eziğime batırıp doktor bir sakınca görmedi faydalı olduğunu bile söyledi