Uyumsuzz Merhaba anneler oğlum 4 ay 22 günlük tadımlara ne zaman başlamam gerekiyor ve ne vermeliyim? Siz ne zaman başladınız?
Dimitrina_kovaceva Uyumsuzz doktora sor canım başlamalı mıyım diye. Benim doktorum oturunca başla dedi. Sonra mamaya başlayınca o zaman günde 1 öğün vermeye başla dedi. 5 ay 1 haftalık başladık tadımlara
Uyumsuzz SeninAnnenBirMelektiYavrm anne sütü + mama bazen gündüz 12 akşam 7 yiyor mama bazende sadece akşamları yiyor
SeninAnnenBirMelektiYavrm Uyumsuzz daha erken gibi doktor takipli giderseniz daha iyi olur. Başlayacağınız zaman havuç patates kabak gibi sebzeleri haşlayıp 3 gün kuralı ile verebilirsiniz
Tucix Yasemin38 bebeğim henüz 4 aylık, 5. Ay tadimlara başlarız demişti doktorumuz, bende araştırıyordum ne yaparız nasıl yaparız diye, lvu liste kafamı rahatlattı 😌 Çok teşekkür ediyorum 🙏🥰
glsma06 Dimitrina_kovaceva hayir doktora sormadim ama sadece tadim yaptiriyorum zaten ogun seklinde vermiyroum su an elma yogurt havuç verdim simdiye kadar yogurdu 3 gun ust uste veriyorum sut urunu oldugu icin bugun 2. Gun bitti zaten 1 cay kaisindan azicik fazla veriyorum
benaslindayohum Uyumsuzz 33 haftalik dogdu 6 aylik olunca baslayacaktim saglik ocagi doktora sor dedi. 6 ay 15 gunluktu doktora baska sehre gittigimiz icin anca gidebildik. doktora kalsa bekleyecektik daha da artik agzimiza bakıyordu 😁