Cagancinar Gittiğimiz doktorun muayene ücreti o kadar yükselmişki ikiz oldukları için baya zorlanmaya başladık uygun fiyatlı ve memnun kaldığınız cocuk doktoru varsa yazarmısınız 😇🙏🏻
Babybloom Cagancinar Keçiören medicalpark hastanesinden memnun kalanlar var, isterseniz oradaki doktorlara bir bakın
Deletedmom_109 Cagancinar Keçiörende akbak çocuk hastanesi var küçük bir yer. Ben götürmedim ama oraya giden arkadaşlarım memnun. Bildiğim kadarıyla daha uygun fiyatları
Deletedmom_109 Cagancinar aaa oraya gidiyoruz biz de medicalparkta özel sağlık sigortası var oğlumun ama 1 sene önce bir defa ücret ödemek zorunda kalmıştık 250 liraydı
Babybloom Deletedmom_109 oraya ben acil gideceğim zaman götürüyorum, ya da önemsiz bir şey için ilaç yazdırmak gerektiğinde. Doktorlar iyi ama ortam hep kalabalık oluyor. Hasta olmayan çocuğu hasta edebilecek bir ortam. 100-150 civarı olması gerek muayene ücretinin. Cagancinar
Cagancinar Babybloom teşekkür ederim bana biraz daha sakin yer lazım😇 prematüre oldukları için vucüt dirençleri çok düşük