Dimitrina_kovaceva Bebeğim 5 ay 12 günlük oldu lütfen bana yardımcı olur musunuz bebeğimin diş çıkardığını nasıl anlarım ? Acemi anneyim. Ben 7 aylıkken diş çıkarmışım ırsi midir ?
Mom_teacher Dimitrina_kovaceva uykusuz geceler, sebepsiz ağlamalar, anlaşılmayacak gibi değil zaten, ırsi olduğunu düşünmüyorum, oğlum 6aylıkken,kızım9aylıkken çıkardı ilk dişini
Dimitrina_kovaceva Cutes bilmiyorum ki işte kulagını çekiyor eli sürekli ağzında bide ne bulsa hırsla ağzına alıp ısırmaya çalışıyor falan. Ateşi yok
Dimitrina_kovaceva Mom_teacher valla bilemiyorum sebepsiz ağlama var mesela normalde her akşam aynı saatte uykusu gelirdi saat 9 gibi filan. geçen gece yatağına koydum ağlama krizine girdi çıkardım yataktan. Saat 2 ye kadar uyumadı. Aralıklarla yatağına yine koydum o saate kadar her defasında krize girdi agladı.
Mom_teacher Dimitrina_kovaceva bizimde 6.diş geliyor her dişte aynısı oluyor, uykusunda sürekli ağlama, keyifsiz uyanma, sebepsiz yere ağlama işte ağzına bakabilrsiniz şişlik kızarıklık oluyor çıkmaya yakın