Boncuk21 Bebeğim emmiyor sağarak besliyorum . Sapmayı biraz ihmal ettim . Mememde dayanılmaz ağrı var ve kitle oluşmuş gibi . Ne yapabilirim ? Yardım lütfen 🥲
slnkrglu Boncuk21 Mastit olmuş olabilirsin. Göğsüne sıcak havlu koyabilir veya sıcak su tutabilirsin ve en önemlisi bir an önce boşaltmalısın. Tamamen boşalmadığı için bu sorunu yaşıyorsun.
Dms Boncuk21 duşa girip sıcak suyu göğsünüze tutarak sert bir şekilde sütün çikış yönüne doğru masaj yapın duştan çıkıncada buzla masaj yapın bende işe yaradı çok ihmal etmeyin
ebozbey Boncuk21 sanırım mastıt olmussun ben 3 defa yaşadım mm ağrıdan ağlıyordum. Lahana koydum hiç birşeyin kalmadı. Lahana yapragi
Meleknurunannesi Sırasıyla yapmanız gerekiyor Sıcak kompres yada sıcak duş Emzirme (mümkünse) Pompa ile sağım Soğuk kompres
ebozbey Boncuk21 salataya kullandığımız lahana varya yaprağını al ağrıyan yere koy sarar gibi anında geçiriyor beni o kurtardı çok koyma ama bu sefer sütun geri kaçar
ebozbey Boncuk21 yani ben yarım saat tutmuştum tahmini fazla tutma ağrın geçmedikçe köy çek köy çek ki sütun geri vurmasın bariii yap bana dua edeceksin ne ben bana diyene dua ettim valla
SEDANURRRR Boncuk21 canın yanacak ama duşta sıcak suyla elinle biraz sert masaj yap sütün akmasını sağla