Prenses1annesi 4 aylık bebeğim gece 3 4 ten önce asla uyutamıyorum kolik bir bebeğim var ve uyku düzenini kendi seçiyor siz bebeklerinizi günde kaç saat ve ne kadar süreyle uyutuyursunuz iki saatte bir uyuyoruz biz yarım saat bir saat uyuyor bazen
a010101 Prenses1annesi benim şuan 5 aylık gece 2 3 ten önce uyumaz geç uyuduğu için emer uyur emer uyur öğlen kalkar uyandrsamda uyanmaz 12de uyanıp 1 yada 2de tekrar uyku yapar 45 dakika ila 1 saat arası 5 te uyur 6da kalkar 9 yada 10da uyur gece 12de kalkar 2 aylıktan beri böyle
Burcu2398 Prenses1annesi Mesela kolik bir bebeğim var ama kolikliği aşırı azaldı fakat 4 ay atağında 😐 Gece 12 ye doğru eşimle yıkarız onu su rahatlatır karnını duyururuz internetten piş piş sesi açarız uyur. Sabah 7 8 arası kalkar altını alırım beslerim uyur 11 12 de kalkar sonra huysuzlanıyor biraz klasil rutine bağlıyoruz ama gece uykusu maşallah sorun yaratmıyor nadir.
Berna0612 Prenses1annesi bende yeni uyuttum saat 9 dan beri uyutmaya çalışıyorum bu gece aşırı bir huysuz anlamadım günleri günlerini tutmuyo büyük kızımda hasta ateşli onlar iyi olsunda ben uyumasamda olur 🤦♀️
Aleynaezel Prenses1annesi benim kızda 1 de uyunca 7 ye kadar uyuyor 7 de kalkıp emiyo uyuyo 10 kadar 12 1 uyuma saati ona alıştı sürekli o saate uyuyp sabah uyaniyo 4 bitecek bizim de 5 den gün aliyo
istanbullugelin34 Aleynaezel maşallah bu kuzuya da benim ki 3 buçuk saat sonra uyanır gece ilk uyandiğinda bu aralar dahada kisaldı o yüzden ben uyuyim 4 bucuk gibi uyanir emmeye 😂
Aylnonr Prenses1annesi 4 ay 21 günlük en geç 10 da uyur geceleri ara ara uyanır emer hemen geri yatar hiç sallamadım hep memede uyuttum sabah 10 10 bucuk gibi uyanır benim ki biraz uykucu çok şükür 🤩
Mihrimahim16 Prenses1annesi Gaz şuruplarını dene bence damladan daha iyi… Ben şurup verdim damla işe yaramayınca…
Tugce3493 Prenses1annesi 9 bucuk uyanısla gune baslıyoruz 12 de yatış 2 ye dogru uyanıs 4-5 gıbı yatış 6 ya dogru uyanıs 8 gibi yatıs ve 10 da uyanıs son olarak 12 de bır uyuyoruz sabaha kadar. 3 ay 9 gunluk
Tugce3493 Prenses1annesi gün içindede huysuz degılse emziğini verip ana kucagna yatırıyorm kendı uyuyo 🙈 maşallah demeyi unutmayn kızlar
istanbullugelin34 Prenses1annesi 4 aylik oglum 2 den önce nadir uyuyo keyfinden uyumuyo yani düzeni bir bozuldumu gidiyo öyle uyuyunca güzel uyuyo ama bu ara biraz bozuldu kisa kısa uyuyo