eymeninannesi11_ elifizm pasta hazır GB duruyor aslında fırında portakal kurutup öyle de süslemeyi düşünüyorum ayrı bir hava katıyor
Utkucan eymeninannesi11_ imkan varsa yapın anı kalır yani eşinizin ailesi varmış işte çağıracak kim olacak daha arkadaşlarınızda varmış yeter biraz pasta börek uğraşırsınız
eymeninannesi11_ Utkucan aynen canım yapacağım böyle şeylerde çok stres oluyorum ya hazırlıgı Falan bide mükemmeliyetçi olunca herşeyın iyisi olsun diyorum
Utkucan eymeninannesi11_ hiç dert etme o kadar basit ki iki saatte hazırladım herşeyi sonra 3 gün ayrı ayrı kişilerle doğum günü kutladım her günde yeni menü çıkardım sakin ol sadece
eymeninannesi11_ Utkucan biz de bigun arkadaslarımla yapacagız bigunde aile ile hazırlık temizlik süsleme ayyy zor ya
elifizm eymeninannesi11_ askım balonlsr trendyoldan küf yeşili balon zinciri ara direkt çıkıyor, kekleri de anam hiç uğradır mıyı onunla browni o
eymeninannesi11_ elifizm bide tavşanlı çerçeve çok hoş 😍 sanırım senin ki GB yapcam nasıl giyindin bu balona uygun kıyafetim yok
eymeninannesi11_ elifizm baktım balon 140 TL olan mı 100 adet balonkrom golf küf yeşili pastel beyaz balon zinciri yazıyr
elifizm eymeninannesi11_ Tavşanlı çerçeve odasında asılı bir kaç tane daha var, o düğün salonları veriyor ya o çerçevelerdi. Elbise almadık, aynı renk giyinmeye çalıştık🙈
Utkucan eymeninannesi11_ bulunduğunuz yerde parti süsleri satan yerlere gidin orda çok çok ucuz bak şu konsept baya uyguna geldi bize 60,70 balon var burda l şeklinde kapladı duvarı https://imgyukle.com/i/ENrg6j
Tomunjerrysi eymeninannesi11_ ya bu dogum gunleri cok abartılıyor insallah lincleem ama yazik yani o kadar masrafa kendi ailenizle kucuk bir pastayla kutlayin nişan yapar gibi dogum günü yapılıyor bence bunlar tamamen özentilik baska birsey degil
eymeninannesi11_ Tomunjerrysi ya ben içimden yapmak geliyor hatıra olarak kalıyor digerinde yapmadım pişmanım herkesin düşüncesi farklı bişey diyemem saygı duyarım
DilaraT eymeninannesi11_ ben 250 tl suslere verdim pastasi da 100 tl tuttu, elbisesiniananesi dikmisti